Kacau
Profile Picture

niniemsbh

sory tumpang iklan yer..do visit my profile. i have completed story to be read of

23/03/2018 03:16 PM

Profile Picture

msrRabbit

Bacalah novel "Love you mr dingin"Fast update n best tau..tq

21/11/2017 08:08 PM

Profile Picture

Noor Afifah Binti Affendy

jalan cerita nama xsama tpi jln cerita sama..mcm citer mat salleh kat tv..hmm..

08/11/2016 09:58 AM

Profile Picture

Alisa John

bodoh lah... kenape perlu bayar......

29/09/2016 10:53 AM

Profile Picture

0175756148

hahaha...boleh la kalau letak citer panjang2 lagi best tau??????

09/09/2016 10:16 PM

Profile Picture

zaidmanaf

ehehe..ni citer seram ke kelakar ni..? kelakar pn ye jgk sbb dlm tiap bab, finishing lak yg di citer kn dl. tp xpe. perbaiki penulisan anda sbb sbuah cter bmula dr A-Z bkn Z-A.

27/06/2016 07:14 AM

Profile Picture

Guest User

nmpk sangat yg semua ni tiruan semata2...memang bodoh la orang yg buat ni

02/04/2016 09:03 PM

Profile Picture

JiHyo

hmmmm....

02/04/2016 07:05 PM

Profile Picture

Mei Yun Foo

hmmm mcm tiru cete drag me to hell je...

02/04/2016 06:12 PM

Profile Picture

Guest User

still tak Faham lansung cerita ni balik i dah baca knapa keca cetak 2 kali ke

21/03/2016 08:10 PM

Profile Picture

Guest User

drag me to hell movie ni.. xde idea buat cite ke

15/03/2016 02:17 AM

Profile Picture

Guest User

drag me to hell punye movie..

04/03/2016 05:20 PM

Profile Picture

Nurfattah

kurang menyengat la syg :'(

14/02/2016 04:33 AM

Profile Picture

Guest User

tak best

22/01/2016 02:43 PM

Profile Picture

Guest User

haha ni btol btol seram ni

14/01/2016 11:14 PM

Profile Picture

Guest User

pepelik laa

30/12/2015 10:42 PM

Profile Picture

Guest User

r

22/12/2015 06:51 PM

Profile Picture

Guest User

poyo...hahahaha

13/12/2015 06:16 PM

Profile Picture

Guest User

Bab satu dan dua kosong.. Tolong perbaiki.. Mcmna nak baca ni? Bukak pakai ipad ke phone ke tetap xde..

13/12/2015 12:59 AM

Profile Picture

Guest User

Knp xde apa bile klik read now.. G kat bab pn xd

06/12/2015 03:18 AM

Profile Picture

Guest User

ni mcm crita drag me to hell tu

05/12/2015 08:33 PM