Helena- SAKA
Profile Picture

~~N

Mana sambungan?

19/06/2018 09:44 PM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

19/06/2018 01:11 PM

Profile Picture

Umaru

What a scary grandma.... Nenek dia ni ada rahsia

12/06/2018 04:11 PM

Profile Picture

Heartifillia Vermillion

Sambungan!

11/06/2018 02:04 PM

Profile Picture

Naimah

Baru baca aje dah habis.

11/06/2018 01:47 PM

Profile Picture

~~N

Slow update ke Scarlett?

11/06/2018 01:24 PM

Profile Picture

Evelyn

Lambatnya update...

11/06/2018 01:06 PM

Profile Picture

Sha_lovely

Miss Scarlett...please la sambung....

11/06/2018 10:41 AM

Profile Picture

Noor_Adnin

By the way,saya anak bongsu dan mama dan abah saya anak sulung

09/06/2018 11:50 AM

Profile Picture

Noor_Adnin

Please sambungla.Lagu gadis bulan purnama itu nenek dia nyanyi ke

09/06/2018 11:35 AM

Profile Picture

Jannah

Lama nya nak tunggu bab seterusnya...

06/06/2018 06:26 PM

Profile Picture

Heartifillia Vermillion

Woa. Nenek dia ni scary la. Kalau saya ada nenek cam tu, taubat tak nak balik kampong dah

03/06/2018 03:40 PM

Profile Picture

mar

nenek dia ada rahsia ni...

03/06/2018 12:03 AM

Profile Picture

Muhd Yatiem

bila nak update....best sngat lah

01/06/2018 05:30 AM

Profile Picture

Qiqi_Novelis

bestnya!!! Lepas baca cite ni. Terus saya tak berani nak gi tandas sorangĀ² ;(

30/05/2018 08:20 PM

Profile Picture

Siti Batrisyia Bakri

please la sambung ....cerita awak ni best lah....sambunglah..sob..sob

29/05/2018 07:05 PM

Profile Picture

Hawa Zarina

Tak nak sambung ke Scarlett? Citer best. Seram and suspense. Rugi kalau tak sambung

28/05/2018 06:12 PM

Profile Picture

Evelyn

Cerita Scarlett tak pernah mengecewakan. Seram betul. Jahat gila kakak and abang 2 Helena. Cerita betul ke? Next plz

26/05/2018 03:36 PM

Profile Picture

Jannah

Cerita betul ke? Bila nak sambung. Lama sangat tunggu

26/05/2018 03:10 PM

Profile Picture

Winter

aduhailah...scarlett,sy bca story ni,mcm rsa somting plak..haishhh seram urmm..xtido ni rsanya T_T

24/05/2018 09:42 PM

Profile Picture

nurul raniss adrinia

ada sambungan lagi tak..?best lah cite ni

19/05/2018 01:25 PM

Profile Picture

#ReLIFE

wow!!mcm x percaya je ni True Story

11/05/2018 07:03 PM

Profile Picture

mar

seram betul cita ni..tapi geram kat adik-beradiknya jahat..best sangat2 updatelah lagi.

06/05/2018 04:32 PM

Profile Picture

Sofea Tyka

update la.xsbar ni nk taw ..

26/04/2018 03:14 PM

Profile Picture

Sofea Tyka

ok.baca

23/04/2018 05:13 PM