Helena- SAKA
Profile Picture

niallspotato

Scarlett...... sambunglah. Plssss best gila cerita ni sambunglahhhh

14/10/2018 09:52 AM

Profile Picture

ZACK ALIEYA

new chap please....tk sabar ii nk bce niiii

12/10/2018 05:31 PM

Profile Picture

Dzmp3_1

sambung la .. best giler doo

07/10/2018 09:41 AM

Profile Picture

Siti Nor Balkis Dardihi

sis plzz smbg..

01/10/2018 04:00 PM

Profile Picture

Alya aegyo

Thanks Scarlett.Because dh follow saya.Saya ni perak sikit kalau dapat followers.Hehe...Anyway...Good luck and teruskan baca novel saya ya.Saya akan sambung buat Cute girl and hensem boy.Malaslah nak buat dalam hati ada bunga cinta.

24/09/2018 04:47 PM

Profile Picture

Annatasia

Scarlett....tolonglah update yang ni.... T T

22/09/2018 07:26 AM

Profile Picture

FNHumaira

bile nk smbung sis scarlett? lme dah tunggu

17/09/2018 10:42 PM

Profile Picture

ariana

seramnye ....tegak bulu roma bila baca....smbung lagi

10/09/2018 09:39 PM

Profile Picture

hannaslam

tgh syok ii dk bce, smbung lg pliss

08/09/2018 10:56 PM

Profile Picture

Annatasia

Scarlett bila nak sambung

08/09/2018 01:34 PM

Profile Picture

Siti Nor Balkis Dardihi

sis plzz smbg.. terbaik..

03/09/2018 09:36 AM

Profile Picture

NOOR ADNIN

Sambung pls.....

31/08/2018 10:25 PM

Profile Picture

tatsuya shiba

smbng lh please scarlet

29/08/2018 04:20 PM

Profile Picture

Annatasia

Sambung please

21/08/2018 08:16 AM

Profile Picture

Syasya

Scarlet, bila nak sambung lagi? Tak sabarlah.

19/08/2018 04:02 PM

Profile Picture

Annatasia

Best!Sambung ye.Tak sabar nak baca!!!

19/08/2018 03:30 PM

Profile Picture

Eka Atierah

sis bila nk sambung....

16/08/2018 11:23 PM

Profile Picture

Siti Nor Balkis Dardihi

sis bila nak sambung lagi xsabar la..

16/08/2018 08:59 PM

Profile Picture

Eldeaznan

agak-agak bila nak sambung sebab saya buku just nak baca novel sis je ??

06/08/2018 03:16 AM

Profile Picture

msrRabbit

wow... im shock.. msrRabbit suka cita macam ni..nanti next chapter buat yang lagi seram au..ahaha..Tapi takat ni pun dah cukup buat orang takut..lagi ii kalau baca pada waktu malam..tu lagilah..apapun Scarlett keep going abis kn cita ni dan yang lain ok

20/07/2018 12:27 PM

Profile Picture

sanamo

sambung lagi siss.Best sangat sangaaaaatttt.kadang kadang meremang juga bulu roma.

20/07/2018 11:59 AM

Profile Picture

ery

best..seramlah bila baca tegak bulu ruma...smbung lagi.

19/07/2018 12:15 AM

Profile Picture

Sandra Tiong

sambunglah....

12/07/2018 09:01 AM

Profile Picture

Siti Nor Balkis Dardihi

sis smbg la lg.. plzz

06/07/2018 06:06 PM

Profile Picture

noor_adnin

Sis Scarlett..sambung la lagi please

05/07/2018 04:38 PM

Profile Picture

Sha_lovely

Sis Scarlett... sambunglah lagi...

02/07/2018 05:25 PM

Profile Picture

Wolfy

Bestlh cita ne >_< sambunglh

30/06/2018 09:23 PM

Profile Picture

Syasya

Ada sambungan lagi tak? Saya suka cerita ni, but sedihlah juga apabila dipinggirkan oleh orang

30/06/2018 02:52 PM

Profile Picture

msrRabbit

BEST..GOOD LUCK;-)

28/06/2018 08:01 PM

Profile Picture

thira jono

bestttttt :')

25/06/2018 11:15 AM

Profile Picture

Asma

Mana sambungan?

19/06/2018 09:44 PM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

19/06/2018 01:11 PM

Profile Picture

Umaru

What a scary grandma.... Nenek dia ni ada rahsia

12/06/2018 04:11 PM

Profile Picture

Kristal

Sambungan!

11/06/2018 02:04 PM

Profile Picture

Love

Baru baca aje dah habis.

11/06/2018 01:47 PM

Profile Picture

Asma

Slow update ke Scarlett?

11/06/2018 01:24 PM

Profile Picture

Evelyn

Lambatnya update...

11/06/2018 01:06 PM

Profile Picture

Sha_lovely

Miss Scarlett...please la sambung....

11/06/2018 10:41 AM

Profile Picture

NOOR ADNIN

By the way,saya anak bongsu dan mama dan abah saya anak sulung

09/06/2018 11:50 AM

Profile Picture

NOOR ADNIN

Please sambungla.Lagu gadis bulan purnama itu nenek dia nyanyi ke

09/06/2018 11:35 AM

Profile Picture

Jannah

Lama nya nak tunggu bab seterusnya...

06/06/2018 06:26 PM

Profile Picture

Kristal

Woa. Nenek dia ni scary la. Kalau saya ada nenek cam tu, taubat tak nak balik kampong dah

03/06/2018 03:40 PM

Profile Picture

mar

nenek dia ada rahsia ni...

03/06/2018 12:03 AM

Profile Picture

Muhd Yatiem

bila nak update....best sngat lah

01/06/2018 05:30 AM

Profile Picture

shhh!

bestnya!!! Lepas baca cite ni. Terus saya tak berani nak gi tandas sorangĀ² ;(

30/05/2018 08:20 PM

Profile Picture

Irish

please la sambung ....cerita awak ni best lah....sambunglah..sob..sob

29/05/2018 07:05 PM

Profile Picture

Nurul Haifa

Tak nak sambung ke Scarlett? Citer best. Seram and suspense. Rugi kalau tak sambung

28/05/2018 06:12 PM

Profile Picture

Evelyn

Cerita Scarlett tak pernah mengecewakan. Seram betul. Jahat gila kakak and abang 2 Helena. Cerita betul ke? Next plz

26/05/2018 03:36 PM

Profile Picture

Jannah

Cerita betul ke? Bila nak sambung. Lama sangat tunggu

26/05/2018 03:10 PM

Profile Picture

Winter

aduhailah...scarlett,sy bca story ni,mcm rsa somting plak..haishhh seram urmm..xtido ni rsanya T_T

24/05/2018 09:42 PM

Profile Picture

nurul raniss adrinia

ada sambungan lagi tak..?best lah cite ni

19/05/2018 01:25 PM

Profile Picture

ReLIFE

wow!!mcm x percaya je ni True Story

11/05/2018 07:03 PM

Profile Picture

mar

seram betul cita ni..tapi geram kat adik-beradiknya jahat..best sangat2 updatelah lagi.

06/05/2018 04:32 PM

Profile Picture

Sofea Tyka

update la.xsbar ni nk taw ..

26/04/2018 03:14 PM

Profile Picture

Sofea Tyka

ok.baca

23/04/2018 05:13 PM