KAU BINI KONTRAK JE!
Profile Picture

yatt

best sgt

07/04/2019 11:28 AM

Profile Picture

Ms.Lia

Pada yg dah habis baca novel KBKJ ni. Bolehlah jemput baca pula novel "JODOH UNTUK TENGKU DELYA" my new novel. Jemput baca eh^^

10/03/2019 05:41 PM

Profile Picture

Putrinurazieqasyazirah Putri

best sangat ????????

08/03/2019 04:27 PM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

okeylah....

01/03/2019 07:15 AM

Profile Picture

Guest User

best ni cerita walau pendek saja,apa pun good job sis????

28/02/2019 12:27 AM

Profile Picture

Suhadhanie NE

u are welcome....

27/02/2019 10:28 AM

Profile Picture

Suhadhanie NE

best sgt hppy endingnye....

26/02/2019 08:57 PM

Profile Picture

Ms.Lia

Tq kepada semua pembaca "Kau bini kontrak je!" Tq juga sebab readers mencapai 14k. Silent reader, yg beri komen. Sebabkan korang Ms. Lia dapat habiskan novel ni. Tq again, teruskan setia dgn Ms. Lia ^^

26/02/2019 07:39 PM

Profile Picture

Guest User

best plak ni cerita,baru ada kesempatan baca...nexttttt

26/02/2019 12:40 AM

Profile Picture

awa

I think dian pregnant, right ? ^^

25/02/2019 07:05 PM

Profile Picture

Ms.Lia

So macam mana? Ms Lia try nak buat scene bersemut. But tak tahulah pendapat korang. Sebab part–part bersemut ni Ms Lia blm pro. Selamat membaca semua. ^^

24/02/2019 10:03 AM

Profile Picture

Norazlen Tompang

sambung lagi

23/02/2019 04:59 PM

Profile Picture

Cadbury

ada sambungan lagi x... x kan macam tu je ending

23/02/2019 08:15 AM

Profile Picture

Ms.Lia

Guys, maaf lambat update, so, dah update, hope dpt puaskan hati korang. Enjoy^^

22/02/2019 02:37 PM

Profile Picture

Guest User

wow..makin menarik,bila nk update

19/02/2019 08:45 PM

Profile Picture

Norini

besttt update la lg

19/02/2019 04:34 PM

Profile Picture

nuralishamai

oh my god Zafran senyum !!??? Kalau Dian pon boleh Cair ini lagilah I plzz call hospital I da nk pengsan dah ni

17/02/2019 07:20 PM

Profile Picture

Suhadhanie NE

ok ms lia....tq ye....

17/02/2019 06:55 PM

Profile Picture

Suhadhanie NE

mestilh nk hppy ending.....klu sad ending x best le....lgpn cte nie dri first mmg dh best....klu last sad ending x menarik le....

17/02/2019 06:38 PM

Profile Picture

Suhadhanie NE

best cte nie...ske sgt.... tp klu kontrak batal mcm spoil....harap die x batal kontrak le....

17/02/2019 06:13 PM

Profile Picture

msrRabbit

First time baca novel ms.Lia.Saya suka cita ni cuma tak komen je apapun nanti update lagi tau

16/02/2019 10:20 PM

Profile Picture

Norazlen Tompang

makin menarik... cian nya dian...

16/02/2019 05:39 PM

Profile Picture

Norazlen Tompang

ms lia bila nk sambung best ni

15/02/2019 04:45 AM

Profile Picture

Ms.Lia

Nampak macam rate novel ms. Lia makin berkurang, kalau ada yang tak puas hati tentang tatabahasa atau jalan cerita, sila komen ya. Ms. Lia akan cuba yang terbaik. Jangan malu2 tegur ms Lia ^^

13/02/2019 07:40 PM

Profile Picture

BABY BOY

best ms.lia. next chapter pls :D

12/02/2019 07:30 PM

Profile Picture

Norini

best update lg ye

12/02/2019 03:34 PM

Profile Picture

nrulsyzwna08

lalala liar ganbatte

11/02/2019 02:16 PM

Profile Picture

Jerome Lodumin

best citernya..sambung pless..

09/02/2019 07:02 AM

Profile Picture

strawberry..

best update lagi

07/02/2019 09:43 AM

Profile Picture

Lily Lim

best2 smbung lg!!

05/02/2019 01:34 AM

Profile Picture

MsCrazy

huhuhu menarikk...

04/02/2019 01:28 PM

Profile Picture

Guest User

mnarikkk...update lg yea

04/02/2019 09:53 AM