Psiko.
Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

09/09/2018 03:24 AM

Profile Picture

mrs.sb

come..saya ad buat novel baru..

11/08/2018 11:43 PM

Profile Picture

gamermalaya

ooo

20/07/2018 09:38 PM

Profile Picture

gamermalaya

hello

20/07/2018 07:33 PM

Profile Picture

gamermalaya

dri mana

20/07/2018 03:27 PM

Profile Picture

gamermalaya

akak org apa?

20/07/2018 01:12 PM

Profile Picture

gamermalaya

nice story kott !!

20/07/2018 10:13 AM

Profile Picture

ery

best betul...org psiko ni sangat gatal& romantik..saya sukalah.

19/07/2018 06:06 PM

Profile Picture

mrs.sb

wahhh..i sanggup stop buat kerja untuk habiskn crite ni dlu..omg selagi x habis bace i x boleh buat kerja ????

10/07/2018 09:24 PM

Profile Picture

Amy Nurin

You are good writer & talented..i do love all your novels..keep writing girls..looking forward your new novel soon!!..

10/07/2018 03:49 PM

Profile Picture

Azeanna Anna

The best..so sweet

03/07/2018 08:38 AM

Profile Picture

Asrikelapa Asri

alahaiii cite ni so sweet laaa. comel sangat. geram... so sweetttttt suka sgt cita macam ni ????????????

30/06/2018 02:23 PM

Profile Picture

shhh!

best lah kak. Macam-macam ada dalam novel ni. sedih ada,mendebarkan,sweet dan macam macam lagi lah. Keep it up

30/06/2018 09:33 AM

Profile Picture

°~Miss_Chi~°

bestt, lain kli buat yg best mcm ni lgi k :D

29/06/2018 08:57 PM

Profile Picture

msrRabbit

wah dari mula sampai abis memang best!seronok baca dan banyak kejutan yang tak disangka..Nanti buatlah cita lagi!.im support you sis.good jub^_^

23/06/2018 09:42 AM

Profile Picture

AODX Squad

boekkk ahhh!!! happy ending yeayyyy

19/06/2018 07:42 PM

Profile Picture

AODX Squad

sedihnya ending diaa ???????????? kalau saya jadi lisa saya terima je ray tu ahahaha

18/06/2018 11:09 PM

Profile Picture

Shw

bestnya... sambung plzzz

17/06/2018 08:32 PM

Profile Picture

AODX Squad

akk please sambungannn saya dh ada feel baca cite ni!! nak lagii huhu

17/06/2018 07:29 PM

Profile Picture

Rara87

Cptla sambung plzzz

16/06/2018 12:00 AM

Profile Picture

msrRabbit

nice story

14/06/2018 08:39 PM

Profile Picture

mysterius06:in new

best!!

12/06/2018 09:24 PM

Profile Picture

mysterius06:in new

sorry gangu

10/06/2018 12:42 PM

Profile Picture

mysterius06:in new

jom baca 'my girl fotografi'#lepas baca tolong komen

10/06/2018 12:42 PM

Profile Picture

ReLIFE

bestlah..sambunglah lagi

08/06/2018 10:55 PM