Biskut kering
Profile Picture

Azwa Ashiqin

fuyyoo!!laku kerass!!

02/05/2019 04:16 PM

Profile Picture

Iqram

don't be sad girl!we are always support you

26/04/2019 11:27 PM

Profile Picture

Fatiya

alololo..sedihla bila wana_mix cakap cam tu>_<..janganlah cakap macam tu.Mungkin reader tak komen sebab mereka tak tahu nak komen apa?Yalah..Novel yg wana mix buat ni dh cukup bagus i think.Takut rosak pulak bila reader yang bg cdangan..Don't be sad,girl.Be strong!!Cewahh!!;. esok dah nk gi asrama kan?Jgn sedih sedih..^^

26/04/2019 10:59 PM

Profile Picture

Fatiya

mak aih..kenapa simon tu mcm nk larikan diri aje?btw..jln crta dia bgus..i always support you!!tk sbr nk baca next chap..mcm mana agknya qisya dan Aizril tu nk berbaik??

14/04/2019 08:52 AM

Profile Picture

Iqram

cepat sambung!!^•^

22/03/2019 08:16 AM

Profile Picture

Kak Divka

Smngat lgi, kk:) oya, cek novel baru Nisa, NON BLOK ---udah terbit, lho!

18/03/2019 01:33 AM

Profile Picture

Donde

Assalamualaikum semua reader..Sy minta maaf byk² sbb tak update story ni..bukan sengaja.Ada kenduri kahwin..Tk sempat nk update..Korg tunggu lah seminggu atau dua minggu lagi ya^^..Sorry,busy sgt.

09/03/2019 05:18 PM

Profile Picture

Iqram

best..nk new chap,please..^^

08/03/2019 07:19 AM

Profile Picture

Fatiya

add new chap,please

08/03/2019 06:38 AM

Profile Picture

My_Doll

please smbung cause sy tak boleh tggu lama lagi..^^

08/03/2019 05:59 AM

Profile Picture

Aliena

terbaikkk lah cerita ni Wana,jemput mai baca cerita saya,"Izinkan aku pergi"komen lah ye^_^

17/02/2019 11:13 AM

Profile Picture

Donde

Assalamualaikum semua..hari ni saya dh nak pergi asrama.So,sy tk bolh update lg.tunggu lain kali ya..Okeylah..tu aje saya nak kata.Semoga gembira membaca karya saya yg tk berapa nak naik ni.Terima kasih^^

16/02/2019 05:05 PM

Profile Picture

My Doll

saya suka kalau Qisya pilih Azril.Saya lebih suka Azril dari Haffiy..Agak agak, Qisya pilih siapa ek?^^

15/02/2019 09:45 PM

Profile Picture

Sandara Kim

hahaha...bru baca bab 1 da tgelak sorg2...x baca bab 2 lagi...first time baca novel Wana_Mix nie...*^_^*

15/02/2019 06:03 PM

Profile Picture

Donde

hahaha..mmg jln cerita dia mcm ni.Btw,thanks baca.Jgn lupa baca novel saya yang lain tau.Tq ^^

15/02/2019 05:36 AM

Profile Picture

My Doll

huuuuu...(kesat hingus)kenapa Qisya kena dnda?kcian dia!!sbrlah wahai qisya..Sambung lagi author.^^

15/02/2019 05:21 AM

Profile Picture

Aliena

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi"

12/02/2019 11:43 PM

Profile Picture

etynordayah

sambung lah lg.. tgh syok2 baca dh hbs pylak

12/02/2019 08:22 PM

Profile Picture

Donde

SORRY semua.Buat dua minggu nanti,sy tk dapt update sbb cuti dah habis.Maaf sngt sngt²..Hari ni dh nk pergi asrama ni.(Kn saya ni 14..msh brskolah.Ceptlah msuk form5;( )Para pmbaca semua boleh komen kat sini kalau ada apa apa..Tq ^^

09/02/2019 04:27 PM

Profile Picture

My Doll

sambung lagi..Bila nak keluar part Haffiy?Dah rindu dgn watak Haffiy ni..Ehehhe."_"

06/02/2019 02:39 PM

Profile Picture

Imanfirdaus

aduhh..knapa sdp sgt cerita ni?msti sronkk kalau aku yg jd permpuan tu..Sambung lagi esok ya^^

06/02/2019 12:55 AM

Profile Picture

Kak Divka

aiiss, kenapa bawa perasaan aku nih?? next chapter babe... jangan lupa baca juga ceritaku & follback:)

04/02/2019 10:24 AM

Profile Picture

Imanfirdaus

best lah cerita dia..saya boleh byg apa yg berlaku bila dua org llki tu bertemu.Sy siap tiru suara llki bila bc part tu tadi..cepatlah sambung lagi..^_^saya tak boleh tunggu ni..

03/02/2019 10:48 PM

Profile Picture

Imanfirdaus

bg sy,cerita ni sangat best.Saya suka plot cerita ni..Don't give up.Kippidap!!^-^-^-^

03/02/2019 06:18 PM

Profile Picture

Wani_Mix

sedapnya kisah ni,wana!!cepat lah sambung...!!!!!!!!!!

03/02/2019 04:12 PM

Profile Picture

LuHan Fanz

cantik cover ni..mcm pernah nmpk

03/02/2019 11:35 AM

Profile Picture

Titanic

wow..dap ngat citer ni.Sambong lagi wana..dok sabor doh nok bace ni

02/02/2019 11:05 PM

Profile Picture

MimiMisya

best

02/02/2019 07:05 PM

Profile Picture

Taehyung

sambung..please^•^

02/02/2019 07:03 PM

Profile Picture

IkaSoffea

Best!!sambung..Mesti yg dlm library tu Adik kann^•^

02/02/2019 06:59 PM

Profile Picture

QisyaDaniel

wow..Nama sama lah!!Bolehlah berangan qisya iris tu as saya!!

02/02/2019 06:51 PM

Profile Picture

DinaAlina

Waw..so fantastic!Sambung chap yg seterusnya,please..

02/02/2019 06:48 PM

Profile Picture

EXO

Saya suka novel ni..cepatlah smbg sbb tk sabr nak baca ni.. saya menanti next chapter ya ^•^

02/02/2019 05:39 PM

Profile Picture

@reifah

lanjut ya

02/02/2019 08:12 AM

Profile Picture

Suhaida@ida

saya dh baca satu novel baby boy..Saya paling suka cerita sampai syurga.Nanti nk try baca buku second lgbt pula ^-^

01/02/2019 04:26 PM

Profile Picture

BABY BOY

wow savage! cover lukis sendiri. good idea :)

01/02/2019 04:16 PM

Profile Picture

Suhaida@ida

wah..cepat lah sambung wana_mix!tak syabar nak baca..cepat bab 2 pulak..bila nak buat novel baru pulak?saya menunggu ni!!!

01/02/2019 03:50 PM