I LOVE YOU USTAZ!
Profile Picture

AnangTheB

Siukkkkk

19/10/2017 09:14 PM

Profile Picture

rabi atul

but still best.keep it up.

18/10/2017 09:02 PM

Profile Picture

rabi atul

cerita ni boleh diagak dan sedikit cliche.

18/10/2017 08:59 PM

Profile Picture

Asnita Ahmad

Best jalan ceritanya

16/10/2017 02:56 AM

Profile Picture

Yuli Elek E Pesek

bagus ny....

14/10/2017 12:56 AM

Profile Picture

Yana Fa

??????

12/10/2017 05:26 PM

Profile Picture

Yana Fa

Bestlah cerita nie..kalau tak kisah visit my novel too #Lelaki anti perempuan??

12/10/2017 05:26 PM

Profile Picture

Cahaya Kerinduan

kalau ustaznya muka mcm omar borkan mau x jatuh cinta.. hensem.. ??

09/10/2017 12:51 PM

Profile Picture

mizz yan

best giler ... buat larr lgi

06/10/2017 10:35 PM

Profile Picture

Elyana Lin Abdul Latif

best

12/09/2017 08:08 PM

Profile Picture

Aqila Adnan

superb haha

07/09/2017 09:35 PM

Profile Picture

Nor Izzati Mohd Rusli

best

14/08/2017 01:13 AM

Profile Picture

Siti Farisya Farisya

i like it...best sngt..

11/08/2017 09:41 AM

Profile Picture

Syuhada Rusli

BESTTTT

10/08/2017 10:19 PM

Profile Picture

Nur adriana Batrisya

Saya suka Cerita Orked

09/08/2017 12:20 PM

Profile Picture

Idah Udong

best la cite nie...

08/08/2017 06:54 PM

Profile Picture

Noraida Noraida

best...tapi kalau kisahnya panjang lagi,lagi superb...

07/08/2017 11:52 PM

Profile Picture

Rashidah Sutadi

saya baru download app ni boleh tak someone ajar saya cara nak baca full bab . sebab dia cuma boleh buka dua bab je .. yang lain dia warna kelabu and tak boleh buka . dia kena bayar bulan bulan ke kalau nak baca ???

06/08/2017 11:38 PM

Profile Picture

Nur Daya

bagus..

06/08/2017 04:48 PM

Profile Picture

Aziza Karim

best ...saya suka

06/08/2017 03:30 PM

Profile Picture

liyaakira

just nice

06/08/2017 01:31 PM

Profile Picture

aleesya

Bleh la

05/08/2017 08:06 PM

Profile Picture

Omar Othman

Best

05/08/2017 07:36 AM

Profile Picture

HaNaNi HaRuN

best

05/08/2017 01:05 AM

Profile Picture

JNR

best....

03/08/2017 04:01 PM

Profile Picture

Nryna

very best to read.... i enjoyed it...

31/07/2017 03:20 AM

Profile Picture

Nur adriana Batrisya

BEST

29/07/2017 02:13 PM

Profile Picture

Nur adriana Batrisya

Saya Akn Baca Novel Orked Ni setiap hari!

29/07/2017 02:13 PM

Profile Picture

NURUL NAJAH

BESTTTT!!!!!!!

28/07/2017 03:27 PM

Profile Picture

Julia Ju

best

28/07/2017 02:37 PM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

best

19/07/2017 08:49 PM