Zombie Gila
Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

27/06/2018 10:43 PM

Profile Picture

Mohd Zahier

pndk btul....

01/05/2018 09:45 AM

Profile Picture

Riana

simple sangat dan pendek

20/03/2018 09:55 AM

Profile Picture

Miss Rasya

best.jalan cerita yang menarik..ni namanya Cerpen..tapi kalau boleh sambung la untuk part 2..nice this story

03/03/2018 09:26 PM

Profile Picture

Bella Syaira

alahai..tk kn tknk sambung citer zombi tu?

23/12/2017 02:40 PM

Profile Picture

Nornajwa Jailani

asal ringkas sgt ?...

21/12/2017 08:33 AM

Profile Picture

sofeabalqish

ok lah boleh tahan ceritanya hehehe

20/11/2017 11:01 PM

Profile Picture

Seri Nuranisaa

best gilaaaaa

20/11/2017 08:45 PM

Profile Picture

AlyaIsya

bestnyer cepat lah sambung cerita ni!!

18/11/2017 05:55 PM

Profile Picture

msrRabbit

best tapi pendek sangat...apa jadi pada penduduk tu??ada penawar ke??takkan habis macam tu je..kalau boleh panjangkan lagi ceritanya baru best

18/11/2017 03:31 PM

Profile Picture

Puteri Shazmierza

best gila..cepat lah sambung cerita ni

18/11/2017 10:40 AM

Profile Picture

Elvieyrawillie

jalan cerita best..please buat smbungan lagi..tgh2 syok baca tiba2 cerita tergantung mcm tu je..

17/11/2017 07:22 PM