KAHWIN GANTI
Profile Picture

LIZLI V.

Tahniah Penulis. Jalan cerita yang disampaikan amat menarik. JEMPUTLAH MEMBACA NOVEL SAYA. -TERIMA HATI INI-??

2019-08-27 20:41:35.0

Profile Picture

BABY BOY

besttt!!!!!!!

2019-05-17 10:42:13.0

Profile Picture

Farrayy

Assalammualaikum , silalah baca novel saya yang baru keluar yang bertajuk ' DIA ENCIK MONYET ' . Sorry kalau rasa menyemak ! Selamat berpuasa guys !!!

2019-05-06 23:38:26.0

Profile Picture

AraSani

Sweet je jalan cerita nie..best lah!!!

2019-03-28 07:54:06.0

Profile Picture

zila

ap pn tniah mntap jln crta nya xruji bca ?? sdh jgk jln crt nya klau kta pndai menghayati jln crt nya psti kta pn ikt nangis

2019-03-01 22:26:41.0

Profile Picture

Nurul Farzana

jalan cerita memang best , tapi banyak ayat tergantung , tuh yang tak best sebenanye. apa² pon ending dia mmg ??

2019-02-26 20:35:53.0

Profile Picture

Puteri Dyana

jalan ceta ni mcm best,,tapi ayat tu semua gantung mcm rugi baca dan buang masa nak baca sbb dh la chapter x sampai seratus patah perkataan..maaf ya sya cuma komen yg jujur agar pembaca xde bosan nak baca kan..

2019-01-21 09:41:11.0

Profile Picture

#Scandal Wee

menangis wei bc citer ni... tp best sbb hepi ending.. x rugi bc!

2018-12-15 10:57:38.0

Profile Picture

Ayuni Hanif

sedih cite ni tapi enjoy

2018-12-08 11:47:47.0

Profile Picture

wawa

Hye nak tumpang promote buku 'Perjalanan Hidup Mereka'...harap sudi baca.Thank you

2018-12-07 13:13:14.0

Profile Picture

nurimanhusna

bestnyaaaaa????????.....walaupun jalan cite pendek

2018-12-02 20:17:36.0

Profile Picture

Atyyy22

Wah besttt sgt2. . . Well done, walaupun singkat tetap happy ending

2018-11-30 10:23:29.0

Profile Picture

rahima

bestttt sngt

2018-10-29 21:32:57.0

Profile Picture

Eiyda Comel

best

2018-10-25 00:59:54.0

Profile Picture

ariana

sweetnye...cian kat yas kena kahwin gara2 kakaknye...tapi endingnye hppy dua2 dah jatuh cinta..

2018-09-23 01:18:31.0

Profile Picture

mar

best...

2018-05-14 18:42:56.0

Profile Picture

Maisarah Saleh

best tapi pendek sangat :(

2018-05-05 00:23:02.0

Profile Picture

Yeojachingu!Buddy!

Best

2018-03-27 16:05:24.0

Profile Picture

fatinzaihan_

best mmg best tpi pendek sgt

2018-03-10 01:37:45.0

Profile Picture

Riana

best

2018-03-06 15:15:58.0

Profile Picture

Miss Rasya

best sangat2

2018-03-03 22:15:16.0

Profile Picture

Fiezah Nasir

memang best,..

2018-03-02 23:35:53.0

Profile Picture

Dalia Nurhidayu Nurhidayu

best

2018-02-26 02:42:20.0

Profile Picture

Jukinah Solutan

bessstttt

2018-02-13 21:22:08.0

Profile Picture

Ainul_

best sangat! love it

2018-01-27 16:23:35.0

Profile Picture

Lisaa Hashim

??????

2017-12-31 00:13:53.0

Profile Picture

Mia Nia

wah...best betoi

2017-12-24 00:15:15.0

Profile Picture

HaNa

best..

2017-12-14 23:07:41.0

Profile Picture

diranadira04

best..romantik sangat!!

2017-11-18 16:51:35.0

Profile Picture

Syuhada Rusli

Besttt

2017-10-19 21:46:38.0

Profile Picture

Rozana Elina

Wah...bestnye klau ade smbungan dia lgi kn best

2017-10-18 02:59:47.0

Profile Picture

Carol Erine

best cerita ini good jod walaupun pendek

2017-10-17 18:26:56.0

Profile Picture

Nursyazwani Aishah

bestnya cerita ni

2017-10-16 11:58:19.0

Profile Picture

Farah Nabila

pendek sangat ??

2017-10-16 11:32:32.0

Profile Picture

bella_swan

bab awal-awal novel ni lebih kurang mcm drama lakonan awal ashaari dgn hanez suraya. lupa dah apa tajuk drama dorg. hehehe.

2017-10-15 20:49:24.0

Profile Picture

aresyahakimiehazim

sweet and best sngt crita nie ??????

2017-10-14 14:17:28.0

Profile Picture

Yuli Elek E Pesek

best nyeee...

2017-10-14 00:00:42.0

Profile Picture

Azzahra Wirda

sweet sgt cter ni..mmg best!

2017-10-13 15:38:59.0

Profile Picture

shah

Best..

2017-10-13 01:33:08.0

Profile Picture

emy shima

best

2017-10-11 20:08:40.0

Profile Picture

Haruka Chan

jln cerita mmg menarik.. cuma terlalu singkat sngat..

2017-10-03 15:14:03.0

Profile Picture

Eida Qisyaa

novel orked best...

2017-08-14 22:13:34.0

Profile Picture

wawakksabri

best...novel ORKED smua best

2017-08-10 00:43:15.0

Profile Picture

NURUL NAJAH

bestttt

2017-08-04 16:23:54.0

Profile Picture

Ehh Shasha Larhh

best. cerita ni buat saya ngis bila baca

2017-08-04 16:16:35.0

Profile Picture

Salina Mohd Seh

bestnya cerita ni

2017-07-28 09:31:16.0

Profile Picture

Guest User

bestnya cerita ni .

2017-07-26 17:40:08.0

Profile Picture

Nora Syikin Ahmad

bestnye crita nie tpi bnyak crita tapi best dpt menghayati cerita die smpai sya sendiri pon nangis terbaik lh penulis.....

2017-07-26 03:04:39.0