Generic placeholder thumbnail
Suamiku Mr.Dingin

REEN

5

Free

Romance | Series

1852 Views

GENRE: ROMANCE, COMEDY, SAD, LOVE, FAMILY, RANDOM. Carl zeyyan seorang lelaki yang dingin, beku dan berhati batu, dan wajahnya pula ya allah ketat semacam tiada secalit senyuman pun diwajahnya, harap muka je tampan bak model, tapi sayang senyuman dan tawanya telah pudar diwajah tampan itu semenjak peristiwa lalu. Nurin idayu seorang gadis kacukan scotland+melayu berwajah yang mampu menawan hati para jejaka-jejaka diluar sana, tetapi berperwatakan boys. "tak hingin aku nak ada bini yang macam perempuan separuh tak 'siap' macam 'lelaki'tu"-carl zeyyan "kau berdegil sangat ya nak kahwin dengan aku, ok tak apa bersiap sedialah wahai future husband"-nurin idayu Bagaikan tom and jerry apa bila mereka bertemu ada-ada saja yang tidak kena Adakah mereka berbaik atau perang dingin berterusan setelah mereka bergelar suami isteri?. M.antz tak pandai nk buat sinopsis sorry. maaf jika story ni tak best. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

SUFRIZEL

Nicki Minaj tu kucing rupanya. Hahaha... Best! >_•

15/06/2019 01:20 AM

Profile Picture

REEN

encem eah, hahaha..>_•

13/06/2019 09:49 PM

Profile Picture

REEN

okay tq :)

13/06/2019 09:48 PM

Rate