Generic placeholder thumbnail
ISYARAT JATUH HATI

FARHANA ADIBA

5

Free

Romance | Completed

12277 Views

“Kau bawak aku datang sini buat apa?” Soal Airil dengan muka tegang. Mana tak tegang. Dia baru balik dari outstation dan aku terus ajak dia datang sini tapi dalam membebel-bebel tu, dia ikut jugak aku datang sini. “Hari ni aku nak make over!” “Hah?” “New clothes, new shoes, new hair, new make-up and new Alya Amani!” Aku senyum lebar. Sekarang ni aku dah bertekad. Aku nak ubah penampilan aku sebab aku rasa lelaki hanya sukakan perempuan yang cantik dan bergaya. Kalau aku terus macam ni, alamatnya sampai ke tua la aku membujang melainkan Airil tiba-tiba cakap dia nak kahwin dengan aku. Erk, kahwin dengan Airil? Macam tak best je bunyinya. “Untuk?” “Hmm… saja.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Norini Taib

best

13/11/2017 10:55 AM

Profile Picture

Zizie Ahmad

so sweet laa best

08/09/2017 12:55 PM

Profile Picture

Elyana Lin Abdul Latif

so weet...

04/09/2017 10:03 PM

Rate