Generic placeholder thumbnail
Helena- SAKA

Scarlett

4.8

Free

Horror & Thriller | Series

2705 Views

Melihat makhluk halus di dimensi lain bukanlah suatu kurniaan tetapi sumpahan. Orang selalu cakap mereka teringin mahu melihat makhluk halus tetapi mereka tidak sedar. Kata-kata itu ibarat doa. Dia Helena Qishtika. Walaupun baru sahaja menamatkan UPSR, tetapi sikapnya yang matang menjangkaui usianya. Gadis malang ini bukan sahaja pancaindera sahaja yang terbuka luas tetapi dia boleh bermimpi Mimpi bukanlah mimpi yang biasa biasa. Mimpi itu seperti masa depan. Petanda sebelum masa depan kelak. Rahsia mengenai kampungnya satu persatu mula terungkai. Bilakah sumpahan ini akan berakhir....? Mungkin anda akan rasa seronok membaca mengenai 'kurniaan' Helena, tetapi percaya lah. Helena tidak pernah seronok mengenai 'kurniaan' nya. Selami pahit manis kisah seorang Helena Qishtika ©DIINSPIRASIKAN DARI KISAH BENAR ©SILA BACAKAN AL-FATIHAH BUAT ATOK DAN NENEK YANG BERADA DI ALAM SANA View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Eldeaznan

agak-agak bila nak sambung sebab saya buku just nak baca novel sis je ??

06/08/2018 03:16 AM

Profile Picture

msrRabbit

wow... im shock.. msrRabbit suka cita macam ni..nanti next chapter buat yang lagi seram au..ahaha..Tapi takat ni pun dah cukup buat orang takut..lagi ii kalau baca pada waktu malam..tu lagilah..apapun Scarlett keep going abis kn cita ni dan yang lain ok

20/07/2018 12:27 PM

Profile Picture

sanamo

sambung lagi siss.Best sangat sangaaaaatttt.kadang kadang meremang juga bulu roma.

20/07/2018 11:59 AM

Rate