Generic placeholder thumbnail
KEKASIH

SKAR JEN

4.8

Free

Mystery & Detective | Completed

15104 Views

Aku tak pasti kenapa dia nak risaukan tentang aku sangat. Kami kenal tak lama pun tapi dia dah layan aku dan bebel kat aku macam dia dah kenal aku like forever. Aku pandang wajah tegang, keras air batu bila dia berjalan ke arah aku. Wait, kenapa ada darah pada sut putih dia dan kenapa muka dia lebam? Kenapa ada luka pada kening kanan dia? Macam ada kesan darah kering je. Dah kenapa aku nak kena risau pasal dia pulak??? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

mar

best sangat

06/05/2018 12:31 AM

Profile Picture

Cikknajihah

Congrats

24/11/2017 12:10 AM

Profile Picture

nnn

bestt gilerr....!!

23/11/2017 01:29 PM

Rate