Generic placeholder thumbnail
KEKASIH

SKAR JEN

4.9

Free

Mystery & Detective | Completed

11079 Views

Aku tak pasti kenapa dia nak risaukan tentang aku sangat. Kami kenal tak lama pun tapi dia dah layan aku dan bebel kat aku macam dia dah kenal aku like forever. Aku pandang wajah tegang, keras air batu bila dia berjalan ke arah aku. Wait, kenapa ada darah pada sut putih dia dan kenapa muka dia lebam? Kenapa ada luka pada kening kanan dia? Macam ada kesan darah kering je. Dah kenapa aku nak kena risau pasal dia pulak??? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Cikknajihah

Congrats

24/11/2017 12:10 AM

Profile Picture

Faa

bestt gilerr....!!

23/11/2017 01:29 PM

Profile Picture

Syuhada Rusli

bestttt

21/11/2017 11:21 AM

Rate