Generic placeholder thumbnail
KAU DAN AKU PASTI BERSATU

NANAVELLY

4.5

Ultimate Novel Pass

Humor | Completed

4704 Views

“Asy, kau nampak muram kenapa?” Asyraf sekadar menggeleng kepala. ‘Madiha aku sayangkan Hanna. Kau pergi jauhkan diri dari aku dengan dia boleh tak? Aku benci kau! Sebab kau la dia benci aku.’ Sayang kata-kata itu sekadar berbicara di dalam hati. “Asy, jom kita pergi tengok wayang nak tak?” Ujar Madiha. “Sorry, aku tak ada mood nak tengok wayang.” “Jom la. Kau fikirkan Hanna tu buat ape? Tak de function pun. » “Madiha, kau yang buat aku dengan dia bergaduh macam ni. Aku tahu kau saja nak aku dengan dia bergaduh macam ni. Kau nak tahu kenapa aku sayang dia dan bukan kau. Kau kawan aku saje, aku tak boleh suka kau. Aku pernah cuba suka kau tapi aku memang tak boleh. I’m sorry Madiha.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Shafikal Shafi1407

sweet

16/01/2017 05:13 PM

Profile Picture

rahadhani ibrahim

best

01/10/2016 04:09 PM

Rate