Generic placeholder thumbnail
SECOCOK

A. AAISHA

4.6

Free

Romance | Completed

15783 Views

“Yes, you nak apa?” malas saja Armana menyoal. “I’m sorry… I’m really busy right now… tak ada masa nak layan your call.” Seketika dia mengiakan saja setiap patah yang keluar dari bibir Farah. “Suka hati you lah… Assalamualaikum.” Gagang sudah diletak. Pandangannya kembali bertaut dengan seorang yang merenungnya dengan tajam sekali. Dengan renungan yang tajam begitu, rasanya semakin tertusuk dan terpaut hatinya. “Encik Perkasa…” serius sekali suara Cantik. Segarit senyuman pun tidak terukir di bibir. “No personal matter while we’re discussing business here. Harap awak faham dan jangan buang masa saya dengan sia-sia.” Membulat biji mata Armana. Tidak percaya si cantik. Cantik itu menuturkan ayat berbau amaran untuknya. Sedangkan dia adalah klien mereka. Mana boleh cakap dengan nada sebegitu. Ikutkan hati, akan di sound saja si Cantik itu. Tapi, ikutkan hati juga… tengok wajah cantik itu, tak jadi nak marah. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Nur Awang

best

12/06/2019 07:52 AM

Profile Picture

ahlinujum7

Yup memang best.. Menarik.. Padat isi ceritanya.. Puas baca walaupun 10 bab jer

22/04/2019 08:16 PM

Profile Picture

Umi Hasmie

best

16/12/2017 09:22 AM

Rate