Generic placeholder thumbnail
cinta cik manis vs mr sweet

akma

5

Free

Romance | Series

386 Views

nur seorang yg pemalu ,nor mempunyai crus yg bernama muhamad ,muhamad seorang yg suka buat lawak kadang kadang sweet kalau nak tahu lebih lagi baca lah nover cinta cik manis vs mr sweet.... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Syahril@NovelPlus

Hi. tulisan yang betul adalah 'sweet'. :)

2018-09-21 11:47:58.0

Profile Picture

akma

korang try lah baca novel ni cuma kalau lambat sambung tu sorry sebab saya baru tingkatan 2 jadi manyak keje kene buat tulis nove waktu lapang je

2018-09-16 02:52:23.0

Rate