Generic placeholder thumbnail
I Love You With All My Heart

Ieyra Aqish

4.6

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

205511 Views

Hana mengambil telefon bimbit Nokia C-3 kesayangannya dari poket. Hah? Dah nak masuk pukui tujuh? Adoii! Satgi ibu mesti hingaq dekat aku! Baik aku balik cepat. Hana bangun melangkah menuju ke rumahnya. "Assalamualaikum!" Hana memberi salam apabila masuk ke dalam rumah. "Waalaikumussalam! Hana! Hang pi mana? La ni baru nak balik," tanya Hajah Aisyah risau. Yalah, anak dia nak dekat maghrib baru balik. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Winter

hello...sorry kalau komen winter ni mengguris hti penulis ni...Actually jalan cerita dy memang tak logik ke macam mana? Cuz banyak yang mcm tak logik dan mcm merendahkan agama kita...Like memang tak logik la...btw im not a good author juga..nobody perfect! Cuma hrp boleh tingktkan lagi ye..bende tak logik tu harap jngn masukkan lagi..hehe wlaupun cita ni memang best..kipidap ><

22/10/2018 06:26 PM

Profile Picture

wanda

Mostly tak logic and bnyak cite yg tergantung ??

22/10/2018 12:08 AM

Profile Picture

aisyah

bestt...??????

22/10/2018 12:05 AM

Rate