Generic placeholder thumbnail
NOVELPLUS NEWS AND UPDATES

NovelPlus

4.9

Free

Other | Completed

5297 Views

Follow NOVELPLUS untuk dapatkan info terkini serta update terbaru dari kami! Tugasan semasa: - [/] Baik pulih bahagian sinopsis apabila edit. Ubah kepada bentuk perenggan (Done 27/3/2018) [] Perubahan bahagian komen: Delete komen [/] Perubahan rupa Halaman Perincian Novel (Novel Detail Page) (Done 2/4/2018) [/] Penambahan maklumat 'last updated' untuk novel yang belum lengkap (Done 2/4/2018) [/] Penambahan info 'About Me' pada profile page (Done 30/3/2018) [/] Penambahan dan penukaran genre/kategori novel (Done 5/4/2018) [/] Perbaiki masalah loading ruangan komen (Done - 26/3/2018) View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

angelnaura

nape dah save novel di collections,tpi bahagian collection tu tetap kosong.

15/05/2018 09:48 PM

Profile Picture

Muimbina Abdullah

Novel plus , aku nak minta sesuatu perkara boleh ? Aku nak bagi novel plus ni setanding dengan novel online lain . jadi , aku ada buat satu pertandingan . Dan , aku nak minta novelplus jadikan pertandingan yang aku buat jadi rasmi . Maksudnya , tolong tunjuk novel aku " PERTANDINGAN " dalam notification . Boleh tak , Novelplus tolong . Tq .

11/05/2018 02:21 PM

Profile Picture

fendyandy

hi novel plus. novel tolong indahkan takdir kita bila nak trending dan ada kat papan tren. novel tu best banyak pengajaran tak mengarut. novel macam itu patut trend :) cadangan je. siapa setuju komen :)

10/05/2018 10:50 AM

Rate