Generic placeholder thumbnail
Amah

Mawar Liar

4.2

Ultimate Novel Pass

Mystery & Detective | Completed

32505 Views

Amah diupah untuk membantu melakukan tugas-tugas rumahtangga, selalunya keluarga yang berkemampuan. Ada antara mereka yang taat bekerja dengan sesebuah keluarga sehingga beberapa generasi bersilih ganti, mereka bukan lagi amah bahkan menjadi sebahagian keluarga yang disayang juga dihormati.Tapi bagaimana pula untuk Amah yang mahunya bukan wang ringgit. Bukan juga sesuatu yang kau boleh panggil kasih sayang normal. Amah yang seorang ini mahukan lebih dari itu View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

fatihah

x kisah la copy ke ape... menulis tu sendiri adalah bakat... tq sebab kongsi bakat anda dgn kami...

31/05/2018 12:53 AM

Profile Picture

renyrinie

AMAH...maknanya biasa saja tp jalan cerita terbaik.. bt sy xbosan mbaca dr awal smpi akhir... tahniah !! bessstttttttt.......

28/03/2018 01:57 PM

Profile Picture

Nana Diana

korang semua yang komen kata copy boleh aku kata something. xkira novel ni copy idea dri mana pon.penat korang tahu untuk hasilkan satu karya.klu mampu bercakap tpi buat novel pon xpnh jangan brni komen macam tu.Aku cabar korang buat novel.spe dh buat kasi tauu.Novel korang mesti kne sempurna.Tiada kesalaha ejaan, ending bangus, ade fakta yang baik then satu bab bnyk muka surat.bukan 1 or 2 muka surat jer.ade brni?

11/02/2018 12:40 AM

Rate