Generic placeholder thumbnail
KAMU YANG SEBENARNYA

Ainasahira

4.6

Free

Romance | Completed

10845 Views

Zayn Fikry seorang bintang yang terkenal di tanah air Malaysia. Bukan sahaja kerana rupanya yang tampan dan juga badannya yang sasa namun bakat lakonannya juga tidak dapat dipertikaikan. Dia mampu menggoda sesipa sahaja gadis yang dia mahu. Namun ada seorang perempuan yang dapat menarik perhatiannya. Bukan kerana gadis itu cantik dan kaya, Zayn juga tidak tahu kenapa dia tertarik dengan gadis itu. "Maaf cik, saya tak perasan cik sedang cuci tandas. " -Zayn "Tak mengapa. " -Tiara Zayn melihat gadis itu mengambil dompetnya yang jatuh, duit didalam dompetnya tidaklah banyak mungkin hanya dalam lingkungan RM10. Dia melihat gadis tadi itu terus keluar dari tandas dan ke singki untuk membasuh dompetnya. Pertemuan pertama di dalam tandas? Siapa sangka pertemuan sebegitu bukan terhenti disitu sahaja! Dari pertemuan itu, mereka ditemukan lagi. Apa yang akan terjadi pada pertemuan mereka yang seterusnya? Adakah cinta atau hanya luka ? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ery

best..tulislah novel alam brumah tangga pulak..mesti lagi menarik.

28/06/2018 12:16 AM

Profile Picture

Dina Zamri

Hi . Maaf mencelah . Check out novel dina yang bertajuk 'CONTEST' . Korang cadangkan tajuk cerita korang yang patut dina baca & dina akan bagi markah . Ini dikira pertandingan . Jangan lupa check untuk lebih lanjut ! :)

17/05/2018 11:46 PM

Profile Picture

Ainasahira

hye assalamualaikum ! just nak tanya, should i buat kamu yang sebenarnya 2.0? ada ke yang berminat nak baca sambungan zayn ni?

17/05/2018 12:55 AM

Rate