Generic placeholder thumbnail
MENDUA

MOX

4.9

Free

Romance | Completed

4729 Views

“Jadi kau mengakulah kau suka dia jugak?” Nah! Soalan perangkap. “Aku tak cakap pun aku suka dia. Kau yang cakap.” “Aku boleh baca hati kau Awim. Cara kau lihat dia, cara kau layan dia. Semua menunjukkan kau suka dia.” “Kalau aku suka dia pun kenapa?” “Then? Go for it! Aku tahu Helfi lelaki baik.” “Go for it? Maksud kau bagi tahu dia yang aku suka dia then couple? Macam tu? Itu bukan cara aku.” Awim menggelengkan kepalanya tidak bersetuju. “Kenapa? Perempuan tak boleh mulakan dulu? Nak tunggu lelaki yang cakap dulu baru nak mengaku? Macam tu?” Bertubi-tubi soalan dari Muslim. “Bukan itu. Aku tak nak bercinta. Bawak sama ayah aku share dosa aku. Perkahwinan ada dalam Islam kenapa mesti nak pilih bercinta?” Awim menjelaskan. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ayueee

best ...??

26/04/2018 11:12 PM

Profile Picture

mar

best..tapi pendek sgt...klu panjangkan lagi best.

14/04/2018 11:50 PM

Profile Picture

Norini Taib

bes

17/11/2017 03:46 PM

Rate