Generic placeholder thumbnail
LOVE YOU

HAZIF HMD

4.7

Free

Romance | Completed

11883 Views

Menurut mu apakah itu cinta? Mari kita ringkaskan ia kepada hubungan dua manusia, berlainan jantina ya (kalau sejenis, Nauzubillah! Choi!!) Adakah ia perlu diungkapkan agar si dia tahu? Tidak cukupkah lagi ia faham dari bahasa tubuh, perbuatan kita terhadapnya, perlukah ia diungkapkan baru Valid? Untuk seseorang yang ego dan pemalu macam aku ni, tahu tak ianya sukar untuk aku lakukan? Tahu tak? Nak kena cakap ‘I Love You’ juga ke? Tak boleh tenung ke anak mata aku ni yang aku suka kat kau? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

J. Leslie

^_^

12/05/2018 04:03 PM

Profile Picture

Syuhada Rusli

bestttt

12/01/2018 05:50 PM

Profile Picture

msrRabbit

love you too.hehe .apapun tumbs up

09/01/2018 07:18 PM

Rate