Generic placeholder thumbnail
LOVE YOU

HAZIF HMD

4.8

Free

Romance | Completed

9100 Views

Menurut mu apakah itu cinta? Mari kita ringkaskan ia kepada hubungan dua manusia, berlainan jantina ya (kalau sejenis, Nauzubillah! Choi!!) Adakah ia perlu diungkapkan agar si dia tahu? Tidak cukupkah lagi ia faham dari bahasa tubuh, perbuatan kita terhadapnya, perlukah ia diungkapkan baru Valid? Untuk seseorang yang ego dan pemalu macam aku ni, tahu tak ianya sukar untuk aku lakukan? Tahu tak? Nak kena cakap ‘I Love You’ juga ke? Tak boleh tenung ke anak mata aku ni yang aku suka kat kau? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Celes Cosmas

cerita tentang cinta kilat..bab 10 stop baca

14/09/2017 04:55 PM

Profile Picture

nxtiqah

????

30/08/2017 04:29 PM

Profile Picture

Elyana Lin Abdul Latif

best......

29/08/2017 10:04 PM

Rate