Generic placeholder thumbnail
Cinta Pertama.. Buatku

Wawa

5

Free

Romance | Series

5226 Views

Erlena seorang gadis bandar berpindah sekolah di kampung neneknya untuk menikmati ketenangan di kampung serta menolong neneknya. Adam seorang lelaki yang diminati semua gadis di SMK Bukit Goh, Kuantan. Adam ~ Heyy awak tak alone tau. Saya kan ada and awak tak salah apa2 pun ~ Erlena ~ So, awak akan sentiasa ada dengan saya? Forever? ~ Adam ~ Yup tapi bukan forever sebab nanti awak dah dewasa awak mestilah kahwin and ada suami yang jaga awak ~ Erlena ~ Kalau awak suami saya?? ~ View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

t h e N A

Kepada pembaca Cinta Pertama.. Buatku, ini ialah acc kedua Wawa @_Aisywa . ?????? Wawa tak dapat nak buka acc Wawa Awliya sebab dah lupa password! Sorry sebab tak dapat nak sambung kisah Erlena dan Adam. Sorry sangat2! Wawa akan cuba buka acc ni lagi but pergilah ke acc kedua wawa ni. Nanti wawa update story kat situ. Thank you! ????

19/12/2018 02:18 PM

Profile Picture

Beautiful Sky

Cerita ni tergantungla..cpt la smbg

07/04/2018 09:39 PM

Profile Picture

Amira Md Amin

ala cite dah best tp trgantung.. please sambung

08/10/2017 01:56 PM

Rate