Generic placeholder thumbnail
Encik Suamiku

#Shrex#

4.8

Free

Romance | Series

3390 Views

Azira Firea... baik,cantik tapi mulut...ya tuhan kalah sambal belacan yang paling pedas.kau jangan main-main dengan dia kalau tak ingin dengar kata-kata yang menusuk kalbu. Hazir Hifti....kacak,pandai tapi perangai...kalau korang letak khinzir kat tepi dia...memang susah nak cam tu perangai manusia ke khinzir...kalau tak nak sakit hati,jangan pernah kenal dia...pasti menyesal. Tapi takdir menemukan mereka dengan cara yang menyakitkan hati iaitu...kahwin paksa oi...aturan keluarga.... hari-hari bertengkar mulut dan tak de siapa-siapa pun nak mengalah...kalau kat rumah mertua...memang mereka layak dapat anugerah pelakon terbaik....bersweet konon.. Tapi makin lama mereka terjatuh cinta... hidup cinta lepas kahwinkan biasanya ada orang ketiga pastu berdendam bagai tapi hidup mereka tak...seorang kena cop curang... seorang lagi kena tangkap basah... hidup memang tak adil kan...so nantikan je lah kisah hidup super duper extreme ni... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Miss Honey

Hi shree. Saya nak tumpang promote sekejap ye. Jemput baca my new novel Pelangi Cinta.Thanks shree ^_^

13/02/2019 09:33 PM

Profile Picture

#Scandal Wee

baru bc syg.. comel je.. tak sangka drjh 5 da tulis mcm org dewasa.. story line mmg cantik yunk.. lain dr yg lain.. maybe ada byk konflik.. tapi akk bley ckp skit ke?

04/02/2019 02:14 AM

Profile Picture

Miss Mhaw

hai readers ii semua, saya just nak bagi tau korang, shrex kata dia punya novel+ ada masalah sikit so lambat sikit dia akan update, hope korang boleh tunggu, terima kasih

20/12/2018 07:03 PM

Rate