Generic placeholder thumbnail
HERE TO STAY

SCAR JEN

4.8

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

18675 Views

“Kau ni memang hebat lah, pasal duit laju je otak kau bergerak. Okay, nanti aku bagi tau media, isteri kau ada mental disorder, terperangkap dalam dunia lampau dia, dan kau dah pun bersedia untuk jaga dia sampai akhir hayat kau,” Mikail tambah lagi, dia memang arif kalau bab-bab nak mencantikkan lagi sesuatu. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Norini Taib

best sgt2 x bosan .dah 2 kali sya bca crta ni

02/12/2018 05:12 AM

Profile Picture

Atyyy22

Wow sweet sgt. . walaupun pada mula2 nya mengada sgt and the end sungguh membahagiakan. . . Tahniah mmg besttt

01/12/2018 11:14 PM

Profile Picture

rahima

cerita nie best.. tpi mcm kurang memuas kn sikit.. but good luck kepada penulia.. terus kn kerjaya anda

20/10/2018 01:40 PM

Rate