Generic placeholder thumbnail
Benar-Benar

El-Zaffril

4.6

Free

Romance | Completed

57163 Views

You said, it was never too late to start a new beginning. Why you wanted to leave me? Im starting up a new beginning in my life with this step. Tiket dan pasportnya diserahkan kepada pengawal keselamatan. Sekejap sahaja dia menerima kembali tiket dan passportnya semula. Selamat tinggal Auji. Assalamulaikum. Maaf Amir. Jangan pergi, tolong. Aku merayu. Dilemparkan sebuah senyuman untuk Auji. Sebuah senyuman selamat tinggal. Amir terasa tenang selepas meluahkan apa yang terbuku di hati. I have to go Auji. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Nryna

i lov it... full of suspens n surprises.... u hv a very gud imagination i guess if tis wsnt a true story.... i lik the beginning til the end... difrent frm difrent... all the best wishes to u...

18/07/2017 04:11 AM

Profile Picture

najihanzd

Oh. Emoji tak shown up rupanya haha

14/05/2017 11:13 PM

Profile Picture

najihanzd

Ramai gak complained sebab ending. Chill la guys. Dah boleh predict kan apa yang akan jadi kemudian tu. Takkan semua benda nak diceritakan. Ni bukan typical novel yang korang selalu baca tu. Kira okey apa novelist buat jalan cerita macam ni. Anyway, sikit jer cliché dia but yang part last tu, i was like WOW! Gempak. Well done to the novelist for this storyline. I like ???? 10/10

14/05/2017 11:12 PM

Rate