Generic placeholder thumbnail
KAU BINI KONTRAK JE!

Ms.Lia

4

Free

Short Story | Series

11299 Views

Genre : Romance, comedy *Sorry guys, dua novel saya tengah tergantung. So korang bolehlah layan short story ni dulu ya? ;-) Sebuah perkahwinan yang melibatkan kontrak, Dian, seorang gadis yang telah membuat keputusan untuk hidup sendiri tetapi tidak mempunyai wang yang mencukupi untuk menanggung dirinya. Zafran, seorang lelaki yang menganggap perkahwinan adalah sebuah bebanan dan akan melingkupkan bisnesnya. “Jadi bini kontrak aku.” ~ Muhammad Zafran firdaus. “ Dahlah kahwin, kontrak pulak tu.” ~ Nur Dian Dayana. Adakah perkahwinan mereka hanya akan berakhir begitu sahaja? Atau mungkinkah akan wujud perasaan cinta di antara mereka berdua sepanjang 5 bulan hidup sebumbung? Ketahuilah kisah selanjutnya di dalam novel 'KAU BINI KONTRAK JE' View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Guest User

wow..makin menarik,bila nk update

19/02/2019 08:45 PM

Profile Picture

Norini

besttt update la lg

19/02/2019 04:34 PM

Profile Picture

nuralishamai

oh my god Zafran senyum !!??? Kalau Dian pon boleh Cair ini lagilah I plzz call hospital I da nk pengsan dah ni

17/02/2019 07:20 PM

Rate