Generic placeholder thumbnail
KAU BINI KONTRAK JE!

Ms.Lia

4.2

Free

Short Story | Completed

16480 Views

Genre : Romance, comedy *Sorry guys, dua novel saya tengah tergantung. So korang bolehlah layan short story ni dulu ya? ;-) Sebuah perkahwinan yang melibatkan kontrak, Dian, seorang gadis yang telah membuat keputusan untuk hidup sendiri tetapi tidak mempunyai wang yang mencukupi untuk menanggung dirinya. Zafran, seorang lelaki yang menganggap perkahwinan adalah sebuah bebanan dan akan melingkupkan bisnesnya. “Jadi bini kontrak aku.” ~ Muhammad Zafran firdaus. “ Dahlah kahwin, kontrak pulak tu.” ~ Nur Dian Dayana. Adakah perkahwinan mereka hanya akan berakhir begitu sahaja? Atau mungkinkah akan wujud perasaan cinta di antara mereka berdua sepanjang 5 bulan hidup sebumbung? Ketahuilah kisah selanjutnya di dalam novel 'KAU BINI KONTRAK JE' Start : 2/2/2019 Complete : 26/2/2019 View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

yatt

best sgt

07/04/2019 11:28 AM

Profile Picture

Ms.Lia

Pada yg dah habis baca novel KBKJ ni. Bolehlah jemput baca pula novel "JODOH UNTUK TENGKU DELYA" my new novel. Jemput baca eh^^

10/03/2019 05:41 PM

Profile Picture

Putrinurazieqasyazirah Putri

best sangat ????????

08/03/2019 04:27 PM

Rate