Generic placeholder thumbnail
Prince Stranger?!

A.K

4.7

Free

Romance | Series

9782 Views

Amirah yang baru berusia 16 tahun dipaksa untuk berkahwin dengan jejaka 26 tahun ?! hanya kerana dia seiras arwah insan dicintai Tengku Amirul,dia melamar Amirah untuk menjadi isterinya?! mampukah Amirah menghadapi dugaan menerpanya? "awak takkan lepas dari genggaman saya!"-Tengku Amirul " siapa pakcik ni ? No waylah,nak kahwin dengan stranger! saya Budak lagi kot!"- Amirah "hurmm,kau seiras dia macam mana pun,Amirul tetap aku punya!dahla perempuan kampung,budak bawah umur pula tu ! tak sedar diri nak bergandingan dengan Tengku Amirul Bin Tengku Mumaiziddin okay ?-Sheila "Nadia?! Awak Nadia ke ? ingat saya lagi tak ? saya rindukan awak"-Tengku Fahem - Update only at night - # A day at least 1-2 chapters Monday till Saturday If I don't update,I will update after 24 hours View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Cadbury

nk sambungan

18/01/2019 12:24 PM

Profile Picture

cute girl

A.K sape fahem....huaaaaaa T^T ape Jd dgn amirul Knp x Jd kawin....T^T

01/12/2018 06:16 PM

Profile Picture

cute girl

best sgt x sabar nk tunggu bab seterusnya >_<

30/11/2018 11:28 PM

Rate