Generic placeholder thumbnail
Prince Stranger?!

A.K

4.6

Free

Romance | Series

8628 Views

Amirah yang baru berusia 16 tahun dipaksa untuk berkahwin dengan jejaka 26 tahun ?! hanya kerana dia seiras arwah insan dicintai Tengku Amirul,dia melamar Amirah untuk menjadi isterinya?! mampukah Amirah menghadapi dugaan menerpanya? "awak takkan lepas dari genggaman saya!"-Tengku Amirul " siapa pakcik ni ? No waylah,nak kahwin dengan stranger! saya Budak lagi kot!"- Amirah "hurmm,kau seiras dia macam mana pun,Amirul tetap aku punya!dahla perempuan kampung,budak bawah umur pula tu ! tak sedar diri nak bergandingan dengan Tengku Amirul Bin Tengku Mumaiziddin okay ?-Sheila "Nadia?! Awak Nadia ke ? ingat saya lagi tak ? saya rindukan awak"-Tengku Fahem - Update only at night - # A day at least 1-2 chapters Monday till Saturday If I don't update,I will update after 24 hours View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

byahhappy

lambat nya,Sambung lh lgi

20/08/2018 07:57 AM

Profile Picture

azleenhalim

lama nya tunggu cepat sambung

23/07/2018 08:23 PM

Profile Picture

Dialyn

bila nak sambung ni

13/07/2018 01:21 PM

Rate