Generic placeholder thumbnail
Saya Cintakan Awak

Mijah Balqish

4.5

Free

Fanfiction | Completed

63135 Views

"Err .. Takkan kau tak tahu kot Jin tu macam mana?" "Hmm tak. Saya baru kenal dia tahun ni" "Kau tak tahu ke Jin tu playboy ?" Minyoung terkejut. "Playboy ?" "Yee playboy. Dulu dia pernah couple dengan adik aku tapi ...." Ayat Yoongi terhenti sampai situ sahaja. "Tapi apa ?" "Adik saya tu .... dah mati sebab bunuh diri" Kedengaran seperti Yoongi sedih. "Bunuh diri sebab ?" "Sebab Jin. Jin lah penyebabnya . View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Cdara Batrisya

oh...sunguh menyedih kan....terharu...besstt

14/01/2018 02:47 PM

Profile Picture

Aileefa Saera

Jangan la buat cerita sedih..dah tak larat nak nangis dah..lepas baca ja nangis lepas baca ja nangis..dah jadi panda dah mata saya ni

06/12/2017 11:41 PM

Profile Picture

Waffa

Cerita ni best dan lawak??dan juga sedih??. Kalau boleh saya nak cadangkan yang author boleh menulis cerita Author dalam aplikasi ini yang dipanggil WATTPAD. Kalau author sdh tahu tentang aplikasi ini,sy harap author boleh beritahu saya apa username author. Supaya,sy dapat baca cerita author.

04/11/2017 05:47 PM

Rate