Generic placeholder thumbnail
KAU TERNYATA INDAH

Sarah Aaisha

4.9

Ultimate Novel Pass

Humor | Completed

9031 Views

“Dia cintakan abang? Sejak bila?” “Sej.. sejak kecil. Dari Dia 11 tahun sejak abang selamatkan dia dari lemas. Sejak dulu lagi.” Balasku tanpa sedar. Tisu yang dihulurkan abang aku sambut dengan kasar. “Kalau macam tu. Dia tak cintakan abang. Abang yang perasan sendiri. Abang cintakan Dia sejak umur Dia 5 tahun atau sejak Dia lahir lagi. Abang tak pasti. Yang abang tahu abang cintakan Dia sepenuh hati abang.” Abang memandangku dengan wajah serius. Aku terkedu. Aku memang tidak percaya namun wajahnya jelas meyakinkanku bahawa abang memang mencintaiku. Ya Allah adakah aku bermimpi? Adakah ini hanya gurauan? “Abang tak perlu senangkan hati Dia. Kalau abang cintakan Dia. Persiapan ini semua untuk siapa?” “Untuk kita. Abang baru bercadang nak melamar dia lepas beli cincin. Tapi bila Dia dah terconfess dulu abang cancel lah.” Aku termalu sendiri. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ery

best, sweet aje..

12/08/2018 03:25 PM

Profile Picture

J. Leslie

^_^

13/06/2018 11:26 AM

Profile Picture

sarahjoanna

Hello..nak tanya..camana nak buat pro pic untuk cover book??Thanks??

01/06/2018 11:53 PM

Rate