Generic placeholder thumbnail
PUJAAN HATI

SARAH AAISHA

4.7

Free

Romance | Completed

16927 Views

“Awak tunggu apa lagi ni? Sila duduk kalau nak mulakan temu duga, kalau tak nak duduk pun boleh jugak kita mulakan, asalkan fikiran awak tu tak melayang lagi.” Lelaki tu sengaja nak perli Adriana. “Sorry sorry. Ya Encik, dah boleh mulakan.” tersengih-sengih Adriana duduk. “Balik-balik sorry tapi masih jugak sengaja buat tak tahu.” sindir semacam je suara Project Manager ni. Baling kang file ni baru tau aku ni ganas, bisik Adriana dalam hati. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

J. Leslie

^_^

14/06/2018 05:47 PM

Profile Picture

mar

simple & sweet sangat..

18/05/2018 12:15 AM

Profile Picture

Umi Hasmie

not bad

18/12/2017 12:26 PM

Rate