Generic placeholder thumbnail
PUJAAN HATI

SARAH AAISHA

4.6

Free

Romance | Completed

14650 Views

“Awak tunggu apa lagi ni? Sila duduk kalau nak mulakan temu duga, kalau tak nak duduk pun boleh jugak kita mulakan, asalkan fikiran awak tu tak melayang lagi.” Lelaki tu sengaja nak perli Adriana. “Sorry sorry. Ya Encik, dah boleh mulakan.” tersengih-sengih Adriana duduk. “Balik-balik sorry tapi masih jugak sengaja buat tak tahu.” sindir semacam je suara Project Manager ni. Baling kang file ni baru tau aku ni ganas, bisik Adriana dalam hati. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Diana Amani

simple and best sangat

15/10/2017 02:41 PM

Profile Picture

Adriana

best best best

14/10/2017 04:04 PM

Profile Picture

Sarah Z

sweet sangat cerita ni!xde gaduh2 and xde curand2...mmg bestlah!

09/10/2017 04:38 PM

Rate