Generic placeholder thumbnail
Silvertopia

NUR SYAHIDAA (NAZSYAASZ)

2

Free

Fantasy | Completed

1682 Views

Kau tau tak maksud heartless?? Heartless tu bila kau dah tak de rasa pape... Eventho rasa sakit ke sayang ke... Like srsly u hv no feelings... Aku rasa menyesal plak ada perasaan heartless ni... Disebabkan heartless ni aku reject lelaki yang dtg dlm hidup aku... Yang aku single ni heartless la kan habis semua lelaki aku reject... Sekarang... Heartless aku dua kali ganda Dari dulu.. Ada je yang nak couple but once aku dah set on my mind "friendzone" habis semuanya aku tak nakk... Aku layan tapi layan gitu je laaaa... Lepastu dia ada ke tak de ke... Gi mampos... Dia layan baik.... Aku layan baikkkk... Dia blah aku blahh... Lepastu Jenis yang kejap datang kejap blah ni pun boleh tahan celaka... Tapi aku tak kisah pun View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Qaseh Hikmah

cepat lhh sambung

17/12/2017 10:53 PM

Profile Picture

15062006

knapa smbung...knapaaaaaa.....

07/11/2017 03:14 PM

Profile Picture

sheera123

best sngt....cepat lah sambung??

20/09/2017 05:25 PM

Rate