Generic placeholder thumbnail
DIAM-DIAM SUKA

EVA F

4.5

Free

Romance | Completed

12379 Views

“Aku sumpah, lepas ni aku akan bersihkan nama kau dari semua fitnah yang aku dah buat, dan aku akan pastikan semua orang kat sekolah tu berkawan balik dengan kau… Aku janji!” Aku berkata-kata tanpa berfikir panjang. Ya, aku terdesak. “Kau merayu ke ni? Menarik…” Jun tersenyum sinis. “Tapi sorry, aku tak berminat. Dah, tolong berambus dari sini. Aku nak tido. Malam ni aku kena kerja.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

iyen

sambung please!!????bestttf sgttt la!

28/08/2018 11:58 PM

Profile Picture

sofcute

best sangat tapi ape jadi lepas tu? Jun bangun ke tak? Curiousnye!

22/06/2018 07:00 PM

Profile Picture

Zairul Alieya Zairul

tak kn dh habis syok2 baca ni habis mcm tu aje tambah lh new chap

28/05/2018 04:57 PM

Rate