Generic placeholder thumbnail
Pemilik Hati Dia !!!

nurul_mira

5

Free

Drama | Series

1165 Views

Aku Tengku Zafreil Eiman, mempunyai seraut wajah handsome berkarisma dan punyai banyak anak anak syarikat ZAF'Holdings...tapi aku tak tahu kenapa aku tak pernah untuk merasai nikmat perkahwinan,aku hanya tahu menghabiskan masa dengan berfoya foya bersama perempuan kadang kadang aku rimas bila mummy dengan daddy aku tanya pasal kahwin..aku hanya ingin enjoy sebelum memasuki alam rumahtangga... Walaupun aku hanya permainkan perasaan gadis gadis,aku tak pernah terfikir untuk menghisap rokok dan minum arak.. lagipun aku tak nak lah benda tu merosakkan anggota badan yang sihat... well ini juga disebabkan perempuan tu,Yes dia telah merosakkan semua kepercayaan aku kepada perempuan dan masa depan aku...aku hilang diri aku yang dulu... - Tengku Zafreil Eiman DANIAAAA!!!!...... Bangun...dah lewat ni,hari ni kamu kan ada interviu dekat syarikat ZAF'Holdings.. Umi tahulah kamu tu ABC tapi sekurang-kurangnya kamu belajar lah sikit untuk bangun awal.... Ye umi,Nia bangun okey.. sekarang ni boleh tak umi berhenti membebel..macam mana lah abah boleh tahan dengan perangai umi yang suka membebel ni?? terfikir juga dalam hati ni... -Nur Dania Syafeena Nia ingat umi tak dengar ke haa??? - Puan Zamilah Ehehehe....sorry umi nanti Nia tak buat dah.. Dah Dah lah sayang...Ni duk membebel je dekat si Dania tu buat apa??bukan dia layan sangat dengan bebelan awak tuh....baik awak layan abang ni..tengok nasi lemak sambal sotong sayang pun dah buat perut abang berkeroncong... - Encik Farqain Assalammualaikum umi abah..pagi..- Dania waalaikumussalam ?? ??...Hurm pagi...mata tuh kenapa bengkak?? kamu layan Along Danny sampai ke pagi ?? - Puan Zamilah Hurm umi Along Danny suruh teman berbual dengan dia semalam,lupa pulak dah pukul 12.30 malam lepas tu adik bagitau dia yg adik nak tidur semalam sebab pagi ni ada interviu.. bukan main seronok dia tanya soalan last last adik palau je dia sebab ngantuk...Bukan main marah dia kat adik?? aku mengadu dekat umi biar umi marah kat along sebab kacau aku semalam... - Dania #tengkuzafreileiman#nurdaniasyafeena#pemilikhatidia???? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Azeanna Anna

besssttt...sambung ye

02/08/2018 11:39 AM

Profile Picture

Nurul Atikah

sambungan pleasee

28/07/2018 03:20 PM

Rate