Generic placeholder thumbnail
CINTAKAN MEMBAWA KITA KE SYURGA

FIZAH NADMAH

5

Free

Romance | Completed

10947 Views

“You can’t deny your own feelings, Ad. I tahu apa rasanya kalau kita cinta orang tu but that fellow tak pernah pun menyedari kehadiran kita. Dan that fellow yang kita suka tu sebenarnya sukakan orang lain. I faham apa yang you tengah rasa. You tahu tapi you sendiri tak nak mengaku.” Tegukan air liur di kerongkongku semakin aktif berfungsi. Hatiku berdebar-debar menanti bicaranya yang seterusnya, bagaikan dia mampu membaca kata hati yang aku sendiri ingin menafi. “You cintakan Jun Jie, kan?” Glup. “Chen, I…” “Tak apalah, I tak akan sesekali beritahu benda tu dekat dia sebab I pun tahu mesti dia share perasaan yang sama macam you, Ad. I tahu walaupun dia nampak macam harimau, tapi dalam hati dia… I tahu mesti ada nama you.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Miss_aliena

Best,jemput baca cerita saya,"Selamat tinggal cahaya"

30/01/2019 09:53 PM

Profile Picture

Aisyah. N

best la cite ni.. hihi ecah suka. hihi. eh jom singgah baca novel cah pulak. hihi. novel pertama cah. ^-^ I LOVE U MR POYO!! tq;)

24/01/2019 02:04 AM

Profile Picture

miss aliena

best..sambung??jemput baca novel saya..Tiada Cinta Untukku..Fast update!>_<

01/01/2019 03:43 AM

Rate