Generic placeholder thumbnail
CINTAKAN MEMBAWA KITA KE SYURGA

FIZAH NADMAH

5

Free

Romance | Completed

7439 Views

“You can’t deny your own feelings, Ad. I tahu apa rasanya kalau kita cinta orang tu but that fellow tak pernah pun menyedari kehadiran kita. Dan that fellow yang kita suka tu sebenarnya sukakan orang lain. I faham apa yang you tengah rasa. You tahu tapi you sendiri tak nak mengaku.” Tegukan air liur di kerongkongku semakin aktif berfungsi. Hatiku berdebar-debar menanti bicaranya yang seterusnya, bagaikan dia mampu membaca kata hati yang aku sendiri ingin menafi. “You cintakan Jun Jie, kan?” Glup. “Chen, I…” “Tak apalah, I tak akan sesekali beritahu benda tu dekat dia sebab I pun tahu mesti dia share perasaan yang sama macam you, Ad. I tahu walaupun dia nampak macam harimau, tapi dalam hati dia… I tahu mesti ada nama you.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

msrRabbit

Jom baca novel "Mr dingin"best tau pastu fast update..jom2

21/11/2017 03:36 PM

Profile Picture

iman_achel

best cte ni..ni xde smbungan da ke mcm trgantung je cte

13/10/2017 11:58 AM

Rate