Generic placeholder thumbnail
FEMME FATALE

IRUL IZA

3.7

Free

Mystery & Detective | Completed

4405 Views

Apakah makna istilah Femme Fatale? Menurut kamu Mr. Google, Femme Fatale membawa maksud, an attractive and seductive woman, especially one who will ultimately bring disaster to a man who becomes involved with her. Selama hidup aku banyak saja jenis femme fatale yang aku jumpa, sejenis yang lawa bimbo tapi membawa kehancuran pada poket lelaki, if you know what I mean kan? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Askargila

hahah lawak lah story ni..btw notbad jalan cerita dia..kalau boleh hg buat la sambungan wey macam seqonok ja story ni..aku baca pun gelak keqaih pequt sebab aku set ii penang hahah gudluck owner:)

17/12/2018 07:27 PM

Profile Picture

Hanisa Zatiy

rasa lawak pulak last" cerita. ingatkan kisah ni pasal D tapi rupa"nya pasal Far. Btw boleh tahan. not bad

28/02/2018 12:34 AM

Rate