Generic placeholder thumbnail
TAKDIR

SUE EYE NEE

4.9

Free

Fantasy | Completed

2674 Views

Setiap kali aku tanya soal itu kat mak dan ayah, diaorang hanya cakap, "ayah kandung Indera seorang yang ternama, dihormati dan disegani.” Bila aku tanya pulak kenapa mak dan ayah kandung aku serahkan aku pada keluarga angkat, mereka jawab, “Indera akan tahu bila besar nanti.” Setiap kali aku tanye soalan-soalan itu, itulah jawapan-jawapan mereka. Naik bosan aku. Tapi tak kisahlah, aku rasa aku cukup bahagia sekarang. Bahagia macam sepatutnya orang normal. Tapi, itu semua berubah kira-kira sebulan lepas iaitu sehari selepas aku manyambut hari lahir aku yang ke-21. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ACHIK

best! jemput baca novel achik juga ye ! HATI YANG TELAH KAU CURI dan BADRUL IZMAN,jangan lupa comments jugak ye,tq

2019-08-22 16:49:19.0

Profile Picture

Miss_queenroses

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi".

2019-02-20 18:50:48.0

Profile Picture

NAAC

why tak buat Indera & Ayu berkahwin sekali dengan anak diorang?!

2017-09-30 23:44:38.0

Rate