Generic placeholder thumbnail
Alamak, Tersuka Pulak!

Nuraziera

4.8

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

16506 Views

“Aileen..” Aileen memandang gerangan yang bersuara itu lalu dia mengukirkan senyuman nipis. “ya?” “apa maksud menghancurkan dalam bahasa Inggeris?” “menghancurkan? Hmmm… Crush..?” “kalau suka kat seseorang dalam diam, apa pulak maksud dia?” “um, crush jugak.. eh? Kenapa tanya?” “sebab wondering…? hehehehe, okay,okay… actually, memang aku tahu menghancurkan dan suka seseorang dalam diam, dalam bahasa Inggeris dia, crush tapi aku hairan kenapa maksud dalam bahasa Melayu dia ada dua? Hancur dan suka? Dia nak cakap yang crush ni ada yang menghancurkan dan ada suka kita jugak ke?” Aileen terdiam sejenak. “maybe… um, maybe la…” “tapi, kalau bagi aku… crush tu bukan menghancurkan dan bukan jugak suka seseorang dalam diam.” “hmm, maksudnya?” “maksudnya, kita tunjuk kat orang yang kita suka usaha kita, kasi dia nampak usaha kita untuk dapatkan dia dan selalu amik perhatian dia.” “hmm? Contoh?” “contoh? Simple je! Macam aku buat sekarang kat kau.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Alya Adriana

best tapi tak ada sambungan lagi

31/05/2019 11:21 AM

Profile Picture

apiqw02

jom usha citer saya pulak ?? "mrs blur buat encik tengku"

23/03/2019 12:26 AM

Profile Picture

Noorsyafitri

Omg best wehh....!!????

02/01/2019 02:45 PM

Rate