Generic placeholder thumbnail
Alamak, Tersuka Pulak!

Nuraziera

4.8

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

13749 Views

“Aileen..” Aileen memandang gerangan yang bersuara itu lalu dia mengukirkan senyuman nipis. “ya?” “apa maksud menghancurkan dalam bahasa Inggeris?” “menghancurkan? Hmmm… Crush..?” “kalau suka kat seseorang dalam diam, apa pulak maksud dia?” “um, crush jugak.. eh? Kenapa tanya?” “sebab wondering…? hehehehe, okay,okay… actually, memang aku tahu menghancurkan dan suka seseorang dalam diam, dalam bahasa Inggeris dia, crush tapi aku hairan kenapa maksud dalam bahasa Melayu dia ada dua? Hancur dan suka? Dia nak cakap yang crush ni ada yang menghancurkan dan ada suka kita jugak ke?” Aileen terdiam sejenak. “maybe… um, maybe la…” “tapi, kalau bagi aku… crush tu bukan menghancurkan dan bukan jugak suka seseorang dalam diam.” “hmm, maksudnya?” “maksudnya, kita tunjuk kat orang yang kita suka usaha kita, kasi dia nampak usaha kita untuk dapatkan dia dan selalu amik perhatian dia.” “hmm? Contoh?” “contoh? Simple je! Macam aku buat sekarang kat kau.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Atyyy22

Hahaha besttttt sesgt. . . Kenapa singkat sgt, xda sambungan lg ke? Tersenyum senyum bila baca, mengamit zaman persekolahan dulu2. . . Rinduuu nyer hehehe. . . Apa2 pun Tahniah ye

07/12/2018 12:49 PM

Profile Picture

MDK!

korang netizen ni xperasan ke bab 1

05/12/2018 11:10 AM

Profile Picture

MDK!

best... macam cerita hoorey2 pulak eh entahla citer apa, tp mcm sama masa bab1. ala citer yg ada hakim ahmad tu dengan heroin dia xtau nama saper, tp dlm citer tu nama dia aiman. nenek dia semput, aiman jd model, hakim pengawas.

05/12/2018 11:09 AM

Rate