Generic placeholder thumbnail
DALAM BENAKKU

FIZAH NADMAH

4.5

Free

Romance | Completed

5462 Views

“Woh woh, chill Iz. Kenapa dengan you ni. I nak tengok je girlfriend baru you tu. Kate boleh move on, boleh find someone better than I. Ingat lagi cantik dari I, hampeh. Budak kampung jugak. Tak macam Puteri langsong.” Melissa ketawa sinis. “Biarlah, at least I sorang je yang pakai die. Dari you, dah macam macam lelaki pakai. Siape nak kan?” Izkandar balas. “You! You kene ingat, I jugak yang you pakai lah kalau you bosan semue, takde kawan nak lepak lah, stress lah. You jangan lupa Iz. Kalau tak, I bilang Aunty & Uncle.” Melissa ugut. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Salina Mohd Seh

besttttttt

15/01/2018 04:46 PM

Rate