Generic placeholder thumbnail
Sebab Kau Abang Aku

Dee

4.7

Free

Short Story | Completed

21680 Views

Dengan bisikan syaitan di telinga, ditambahkan lagi dengan kenyataan palsu yang disangkakan betul, Faiz menjadi hilang pertimbangan.Api dendam dan juga benci menyala-nyala dalam diri dia.Dia mengenggam penumbuk. Melihat keadaan Faiz begitu, Ilham menambah lagi. "Better kau serang dia kat rumah sebab kalau kau serang kat office tak ada guna. Confirm la boss back up dia. Tak pasal-pasal nanti kau kena buang kerja sebab ni. Aku sarankan supaya kau terus serang. Tak payah nak soal siasat bagai. Confirm nanti dia memutar belitkan fakta supaya kau percaya." "Tak guna punya adik! Macam ni kau layan abang kau?Tak apa, kita tunggu je la nanti," kata Faiz geram. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Flora

Sedihnyaa...mkin sampai ending mkin lju air mata mngalir..

16/06/2017 01:56 AM

Profile Picture

Rozana Elina

Ya Allah nk menangis bca citer nih tq penulis kerana mengkarya kn "sebab kau abang aku" T~T

09/06/2017 05:35 PM

Profile Picture

Lyssa

best!! sedih lh.. huhu T~T

06/04/2017 03:22 PM

Rate