Generic placeholder thumbnail
Lelaki

Mikael Sahaja

4.8

Ultimate Novel Pass

Humor | Series

2746 Views

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

lameachiko

jemput baca novel saya :)

2019-09-26 03:55:03.0

Profile Picture

ACHIK

jemput baca novel achik,tq

2019-09-14 21:54:04.0

Profile Picture

fiey

klo hari2 kena bluetick. mesej x nk baca. tpi bila jumpa mcm nothing happen. pastu sakat dia ada pompuan lain. padahal seme org tau dia x de org lain. dia nk apa sbenarnya?

2019-07-31 19:58:13.0

Rate