Generic placeholder thumbnail
Lelaki

Mikael Sahaja

4.9

Ultimate Novel Pass

Humor | Series

13807 Views

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Norini Taib

betul la tu....

02/09/2018 11:39 PM

Profile Picture

ofjade

i think at the end of the day, our partner is our mirror? they reflect who we are as a person. kalau jenis brainless dan suka menggaru, itu la yg kita akn dpt :)

23/08/2018 08:01 AM

Profile Picture

Azzahra Wirda

kebenaran..tp klakar,ayat sempoi je

19/08/2018 12:35 AM

Rate