Generic placeholder thumbnail
Lelaki

Mikael Sahaja

4.9

Ultimate Novel Pass

Humor | Series

13064 Views

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Azzahra Wirda

kebenaran..tp klakar,ayat sempoi je

19/08/2018 12:35 AM

Profile Picture

Eyla Qudrad

xde sambungan ke...haha

07/07/2018 02:40 PM

Profile Picture

chryst

menyesal baca masa dalam lecture. nasib tak terketawa terbahak-bahak je. XD

21/05/2018 10:14 AM

Rate