Generic placeholder thumbnail
Snow White Mr. Millionaire

Sufiy

4.9

Free

Romance | Completed

93231 Views

" Siapa nama you? " soal Aireen. Dia sudah dapat jalan bersaing dengan lelaki itu. Ye lah kan, main ikut je. Nama pun tak tahu lagi! Ni kalau Karl tahu mesti dia jealous! " Rifdi Aneeq " jawabnya ringkas langsung tidak menoleh memandang Aireen. "Eh eh! Tak nak tahu nama I ke? " soal Aireen kembali mengejar Rifdi yang semakin laju langkahnya. Rifdi simpan tawanya. Sengaja mengenakan Aireen. Suka pula dia tengok gadis itu terkedek-kedek berjalan. " Aireen Marsya! " ujar Aireen sedikit menjerit. Dia tetap bagitahu namanya walaupun Rifdi sudah semakin ke depan. Apa hal dia ni? Aireen Marsya! Salah seorang pelayan di kafe itu, gadis yang mempunyai ketinggian asia biasa iaitu 5 kaki 3 inci, berambut lebat berwarna hitam pekat separas leher, kulit putih melepak, potongan badan tidak terlalu kurus dan tidak terlalu gemuk serta mempunyai lesung pipit dalam berlubang di kiri dan kanan pipinya bila tersenyum. " Kau dengar sini. Aku lepaskan kau tapi kau ingat! Satu sen pun duit laki aku kau jangan sentuh! Kalau aku dapat tahu, mati kau aku kerjakan! Jangan harap kau nak jumpa bapak kau lagi! Faham tak? " herdik Faridah dekat dengan telinga Aireen. Matanya tidak beralih dari wajah kacak Syed Karl Zaquan. Entah kenapa, dalam ramai-ramai gadis cantik dan popular di universiti itu, dia juga yang dipilih oleh Syed Karl Zaquan. Bukan setakat orang melayu yang meminatinya, malah minah salleh pun suka padanya namun Aireen Marsya juga yang dipilih. Pelbagai warna ada dalam kehidupan seorang yang bernama Aireen Marsya. Siapa Syed Karl Zaquan? Siapa pula Rifdi Aneeq? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Mazlina Tamizi

merah mta kta sufiy oit.... nanges pyai pasai.... apa┬▓ pun mmng best crt ni.... smpai snggup bjaga mlm laaaa.... nk tau kesudahannya.. terbaikkk

10/01/2019 11:31 PM

Profile Picture

Mira but aisyah Mahyuddin

sumpah nanges baca citer ni??btw citer ni AWESOMEEE

27/12/2018 01:41 PM

Profile Picture

fynnnnnnnn

alhamdulillah baru selesai baca.. memang terbaik!! saya bagi 5 bintang????? memang best time baca macam2 perasaan ada benci, sedih, senyum2 sendiri, terkejut la.. n macam2 lagi! memang terbaik!!

25/12/2018 02:54 PM

Rate