Generic placeholder thumbnail
CEBISAN DENDAM

SAKINAH M

4.9

Free

Crime | Completed

14652 Views

“Now, pilih 5 biji dan makan. Dalam packet ni ada satu yang bukan chocolate kalau termakan, 20 minit kemudian kadar denyutan menurun, urat saraf hilang fungsi, dan darah awak akan burst, result total fatal dan mati. Dalam ni ada 10, buat pilihan bijak,”Nao terus melemparkan senyuman penuh kekejaman itu pada aku, nak melawan sama, tak melawan pun sama. Jadi aku turutkan saja, tiada beza. Aku telan satu persatu gula-gula itu, setiap kali aku masukkan denyutan jantung aku berdenyut lebih dari sepatutnya, Nao tak pernah bermain kata, apa yang dia kata itulah yang realitinya. “Alhamdullilah,” 20 minit berlalu, tanpa aku sedari air mata mengalir, kerana 5 biji gula-gula yang aku makan semuanya elok. Mungkin nyawaku masih panjang lagi. “Hahahaha… thanks for hilangkan stress saya, you’re so dumb, fikir sikit takkan saya nak bunuh awak dekat tempat publik? Have a sweet day my dumb Qirin,”Nao terus berbisik padaku, membuatkan aku tersentak, dia cuma permainkan aku, makin deras air mataku mengalir kerana baginya nyawa aku cuma barang mainan baginya, aku mengelap kasar air mata dan terus berlari pulang menuju ke bilik. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Mommy Hanna

best..keep it up writer

07/04/2018 08:50 PM

Profile Picture

itsmehey

sedihhh sngtttt laaa ~T_T~

15/03/2018 06:10 PM

Profile Picture

Elin

sedih weyy...nk menangis..rasa mcm aku pulk dlm cerita tu??????

14/01/2018 12:06 PM

Rate