Generic placeholder thumbnail
Dia.. Cik Luar Biasa!

Sufiy

5

Free

Romance | Completed

130389 Views

Naina Mikayla Azad Hakeem Dua manusia paling alergic satu sama lain. Ini kisah mereka. Ini rahsia mereka. Dua tiga buah apple, Saya guna ayat simple, Kalau betul awak single, Jom lah kita couple! Ewah! Ewah! Gila la ! Ha lagi lagi wey! Bersorak yang lain-lain memanaskan keadaan sambil bertepuk tangan sambil mengejek. I jumpa kerang, I letak tepi longkang, I cakap terus terang, I cinta you sayang. Pantun bodoh apa lah mamat ni tengah guna ni? Hey murahan betul! Apa kau ingat aku jalan dengan pantun memantun ni? Hello! Ini Naina Mikayla okay! Nak berpantun ya? Selamat datang ke gelanggang Naina Mikayla! Engkau sama orang utan, Bau ketiak kau bau jijik, Hah kau nak sangat kan? Nah ambik kau sebijik! " Hoi! Kurang ajar kau eh gemok! " jerit Azad Hakeem bila badannya basah kuyup dibaling dengan belon berisi air. " Azad hitam! Azad keding! wek! " " Hoi! " View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

~SAZ~

Tak tahu dah berapa kali ulang cerita ni :) btw sufiy patut ganti airmata pembaca okay. Goodluck Sufiy;)

30/05/2019 11:08 PM

Profile Picture

anna

best cite ni. ingat sampai bila2

19/04/2019 08:26 PM

Profile Picture

nrl_Ainzz29

Besttt...cerita yg very strong..hope author boleh buat cerita yg lagi KEBABOMM..kak sufiy the best! chiayokk!!!

25/03/2019 07:27 PM

Rate