Generic placeholder thumbnail
INI BUKAN MIMPI… KAN?

ADEQ NASHA

5

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

4736 Views

" Oh! Itu kau lah ya! Apehal aku pulak yang nak kena cover perangai kau? Kau punya perangai tu dah macam syaitan bertopengkan manusia, tahu tak?! Kenapa Daddy kau pilih aku? " Tetiba sahaja AL memarahi Isya. Dengan automatiknya sahaja, nada AL bertukar Isya hanya menunduk. " Kau dah tak suci, lepastu suruh aku pulak jadi Pak Sanggup. Kau ni memang tak malu ya? Dah lah belajar teruk, perangai pun teruk. Kau tak patut nak jadi bini aku. Tahu tak? " tegas AL. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Nur Izzah

boleh lah best sikit sikit

18/04/2017 09:04 PM

Profile Picture

Fatiehanattasya89

jln cerita dh ok..tp asik ulang2..jd jemu nk baca sbb panjang

27/03/2017 12:59 AM

Profile Picture

aisyah sofea

Best sangat,tpi si sofea x de sbb kenape tetibe beruah mcm tu,papepon best sesangat

08/02/2017 07:35 PM

Rate