Generic placeholder thumbnail
Bougainvillea

Ima Said

4

Ultimate Novel Pass

Mystery & Detective | Completed

5865 Views

"Ikat dia," Lima sekawan itu lantas menahan wani membuatkan wani sukar meloloskan diri. Salah seorang daripada mereka mengeluarkan tali dan mengikat tangan wani dengan kuat agar dia tidak mudah melepaskan diri kemudian dia menyelitkan gumpalan sapu tangan ke dalam mulut wani supaya dia tidak bising. Satu van hitam mendatangi mereka. wani dipaksa masuk ke dalam. Wani cuba mempertahankan diri namun kudratnya tidak mampu melawan lima orang perempuan sekali gus dan akhirnya dia dibawa dengan van tersebut tanpa mengetahui destinasi dan apakah nasib yang bakal ditimpanya. ...... "Berita dah tersebar luas di akhbar dan buletin tempatan tentang sekolah bougainvillea ni, takkanlah cikgu tak tahu? Minggu lepas 3 pelajar saya meninggal dunia dengan cara yang memilukan di sekolah. Kemudian seorang lagi pelajar saya berhenti sekolah sebab sakit mental. Mereka tu tiga sekawan," View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

niniemsbh

tumpang iklan yer..do visit my profile.I have completed story

23/03/2018 01:45 PM

Profile Picture

bookWOrm

best...

01/02/2017 12:37 AM

Profile Picture

cherlynna grace grace

takut juga.Tapi tak best.kalau nak baca lagi kena bayar lah.tak aci lah macam ni

29/11/2016 09:19 PM

Rate