Generic placeholder thumbnail
love is...

nzf_01

4.8

Free

Romance | Series

1911 Views

Perangai abang dengan adik Ya Allah jauh beze.. Kecik besar kecik besar je aq tengok mamat ni.. Desis Hani didalam hati sambil merenung lelaki yang menghalang laluannya kini.. "Encik nak ape lagi.. Saye dah bayar hutang baju yang saye kotorkan tu.. Tak puas hati kat mane lagi.. Hani bersuara geram".. "Tak payah nak berencik encik bagai dengan aku.. Kau tu mude setahun je dari aku.. Aku just wonder la.. Baju aq yg kau kotorkan tu harga die bukan 100, 200 ringgit.. Tapi 600 ringgit ke atas.. Kau ambik duit kat mane. Setahu aku kau ni bukannye anak orang kaye.. First salary kau pon belum dapat. So kau cilok duit mane.. Kata Tengku Aidan Emir (adik kepada Tengku Adam)".. "Asal encik sibuk.. Bukan masalah encik dari mane saya dapat duit bayar baju encik ni.. Kata hani lalu melangkah pergi meninggalkan tengku aidan".. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ciknovel

best tapi kena panjangkan lagi cerita nih sebab mcam tergantung and tak puas. ;)

07/12/2017 02:38 AM

Profile Picture

Nuwruwl Iffah

bila nak sambung ? best !

06/12/2017 07:21 PM

Rate