Generic placeholder thumbnail
love is...

IfaLi??

4.9

Free

Romance | Series

5485 Views

"wow, hebatnya engkau.. Last week aku bagi amaran jangan bergedik dengan angah aku.. Tak sangka minggu ni kau dah jumpa mangsa baru.. Tak dapat anak tengku dapat anak Dato' pon ok la kan... Perempuan jenis apa kau ni?" Kata Tengku Aidan sinis.. "Sekarang apa masalah awak dengan saya ehh? Saya dah ikutkan arahan awak untuk tidak tergedik gedik dengan Tengku Adam.. Whats your problem with me actually? And one more thing, awak sapa nak judge perempuan jenis macam mana saya ni.." Balas Hani geram.. Dirasakan maruahnya sebagai perempuan dipijak pijak oleh lelaki dihadapannya ini.. "Kau dengar sini ehh, aku bukannya nak judge kau ke apa? Aku just nak kau sedar diri sama.. Kau tu tak setaraf dengan aku, dan anak anak Dato' yang lain.. Kau tu miskin.. Kau tu sepatutnya bersyukur sebab papa aku ambik kau jadi PA sementara angah aku..." Balas Tengku Aidan lebih sinis... "Ohw, macam tu ke.. Tengku Aidan Amar Syah Bin Tengku Zarfan.. Ye saya bersyukur sebab uncle sudi ambik saya berkerja.. Even just untuk sementara waktu.. Tapi apa hak Encik nak hina saya.. Encik buat saya macam saya ni perempuan murahan.. Terpulanglah dekat encik nak kata apa pon dekat saya.. Tapi satu je saya nak pesan, nanti bila encik dah mati, harta, pangkat, gelaran tengku apa ke benda yang encik agung agungkan tu takkan ditanya di dalam kubur.." Balas hani lalu mengatur langkah meninggalkan Tengku Aidan yang tersentap dengan kata katanya sebentar tadi... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ery

best ni..bila nak smbung.

28/06/2018 12:25 AM

Profile Picture

mar

best sangat2...bila ada masa smbunglah lagi..

04/06/2018 03:51 PM

Profile Picture

Mas Fai

bl nak sambung ni...rindu....cerita best sangat

17/04/2018 10:55 PM

Rate