Generic placeholder thumbnail
KALUT

AFFANERMA

4.7

Free

Romance | Completed

3170 Views

“Kecohla kau bro! Kau gebang awal-awal kita nak buat persiapan raya grand dah kenapa? Nak ke Nilai bagai pun sampai hari ni tak pergi lagi. Jangan cakap bonus yang bayangnya tak nampak-nampak lagi, gaji aku pun kau bayar lambat tau. Aku pun da sengkek ni.” Bentak Ameerul. “Sabar, bawa istighfar. Ingat puasa kena jaga lisan kita juga,” Fitri mengusik Ameerul yang mulai kelihatan gabra. “Aku tak kira, kau nak teruskan plan ni kau kena cepat setelkan. Dlam tangan kena ada sekurang-kurangnya RM7000 atau lebih just in case ada kecemasan,” ujar Ameerul cuba memberi gambaran situasi yang jelas pada Fitri yang sering acuh tak acuh. View More...

Comments Write Comments

Rate