Generic placeholder thumbnail
APA NAK JADI?

A. AAISHA

5

Free

Romance | Completed

3051 Views

“Boleh saya tanya cik… jawatan apa yang dipohon ni?” soalnya sambil mengisi ruangan yang disediakan. Matanya diangkat dan bertembung dengan wajah gadis itu. Jelas terserlah kegugupan di wajah itu. Kenapa? Interview apa sebenarnya ni? Suspen sungguh… Dikerling sekilas pada mereka yang hadir untuk temuduga itu. Matanya jatuh pada satu-satu pakaian mereka. MasyaAllah… mewah habislah. Aku ni… setakat suit hitam ala-ala bini Man In Black. Ada pun satu suit ni saja nak buat pakai interview. Nak buang duit beli banyak-banyak… buang tabiat. Kerja pun tak ada jadi tak perlu nak berangan tinggi sangat. “Kerja apa ya cik?” soalnya sekali lagi. “Err… jawatan, untuk jadi bini Datuk.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Nadhirahzd

cute

16/08/2017 09:05 PM

Profile Picture

mahirah munawir

best sgt xpuas baca

15/08/2017 10:44 AM

Profile Picture

nur ilyana

sweet nyerrr...klu btul2 ado interview gtu kan best...huhuhu

13/08/2017 03:23 PM

Rate