Generic placeholder thumbnail
APA NAK JADI?

A. AAISHA

4.8

Free

Romance | Completed

5794 Views

“Boleh saya tanya cik… jawatan apa yang dipohon ni?” soalnya sambil mengisi ruangan yang disediakan. Matanya diangkat dan bertembung dengan wajah gadis itu. Jelas terserlah kegugupan di wajah itu. Kenapa? Interview apa sebenarnya ni? Suspen sungguh… Dikerling sekilas pada mereka yang hadir untuk temuduga itu. Matanya jatuh pada satu-satu pakaian mereka. MasyaAllah… mewah habislah. Aku ni… setakat suit hitam ala-ala bini Man In Black. Ada pun satu suit ni saja nak buat pakai interview. Nak buang duit beli banyak-banyak… buang tabiat. Kerja pun tak ada jadi tak perlu nak berangan tinggi sangat. “Kerja apa ya cik?” soalnya sekali lagi. “Err… jawatan, untuk jadi bini Datuk.” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Aisyah Zaid

alaaahai...ending rosakkn semue...huhuhu

22/10/2017 05:55 AM

Profile Picture

Bella mohamad

best + funny . ahahaha . tak lekang senyuman d bibir

11/10/2017 12:34 PM

Profile Picture

rasyidah /yaya

best ..saya suka sangat tapi satu ja ending pendeklah tengah syok baca tengok tengok habis dah

21/08/2017 10:10 PM

Rate