Generic placeholder thumbnail
TERHENTI DI SINI

SARAH AAISHA

4.2

Free

Humor | Completed

12757 Views

"Banyak sangat klu yang awak beri pada saya. First, dahi awak tu, kerut-kerut duk tatap gambo cik adik tu dari tadi. Second, mata awak lak tak kelip-kelip macam duk pikiaq cara nak solve probs awak. Third, awak duk gigit-gigit bibir awak tu sambil duk mengeluh tak abeh-abeh. Forth, kaki awak tu tak boleh duk diam. Nak ja duk ketuk-ketuk lantai feri ni, and the fifth and last...saya tak rasa awak nak tau." Terpaku. Sayf terpaku mendengar celoteh wanita itu. “Wow. You are extremely observant. Cakaplah yang kelima. I would like to know.” Sayf berkata dengan sarkastiknya. ‘Tak ada kerja ke minah ni, boleh pulak dia pegi perhatikan aku.’ "Awak sure?" “Surelah. Cakap.” "Sure ni? Nak saya habaq kat awak?” “Asalkan awak tak cakap I love you kat saya, saya nak dengar. What else did you observe?” “Sure ni?? Okay, yang kelima..." View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Umi Hasmie

best tp mcm tgntung jer

18/12/2017 03:52 PM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

bestttttt

01/12/2017 02:27 PM

Profile Picture

Azmah Mohamad

x puas baca

01/11/2017 04:08 PM

Rate