Generic placeholder thumbnail
NOVELPLUS: TANYA KAMI

NovelPlus

4.6

Free

Other | Completed

3303 Views

Ada soalan yang ingin ditujukan kepada NovelPlus? Boleh tanya kami di sini. :) View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

blythe

hii novel nak tanya susah lah macam nih kalau tak dapat nak tahu novel yang dah dibaca ade update new chapter dan comment comment yang ditanyakan takde notification ke?susah lah macam nih kena cari novel tuh n bukak comment check lepastuh psal update chapter kena setiap hari check at collection dah lah collection min banyak susah nak cari pulak kena cari diaorg punya profile lak banyak susah lah please repair this bug THANKS!!!and btw please repair kepada yang baru sikit yerp!

05/08/2018 01:43 PM

Profile Picture

englebert

How to edit novel?

02/08/2018 02:28 PM

Profile Picture

S.N

Hi Novelplus. In few days, I have notice, we havent receive any notification on comments and update chapter... can you guys check what is happen? Tq in advance.

01/08/2018 11:18 PM

Rate