Generic placeholder thumbnail
NOVELPLUS: TANYA KAMI

NovelPlus

4.2

Free

Other | Completed

1980 Views

Ada soalan yang ingin ditujukan kepada NovelPlus? Boleh tanya kami di sini. :) View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Muimbina Abdullah

Novel plus , aku nak minta sesuatu perkara boleh ? Aku nak bagi novel plus ni setanding dengan novel online lain . jadi , aku ada buat satu pertandingan . Dan , aku nak minta novelplus jadikan pertandingan yang aku buat jadi rasmi . Maksudnya , tolong tunjuk novel aku " PERTANDINGAN " dalam notification . Boleh tak , Novelplus tolong . Tq .

11/05/2018 02:20 PM

Profile Picture

Muimbina Abdullah

Jom . Tengok novel baru aku . Tapi , ini bukan novel biasa . Dan , mungkin ini bukan novel . Tapi , pertandingan . Senaraikan novel yang kau buat dalam novel PERTANDINGAN . senaraikan cerita yang kau nak aku baca kat comment tau . Dan . TOP 5 pilihan aku , aku akan FOLLOW . Tarikh tutup 23 MAY 2018 . Ok , bye .

10/05/2018 10:29 PM

Profile Picture

aimannn

novel plus. ada satu novel ni best tp tak trending┬▓ novel dia lain dari yang lain. komen pun banyak. :)novelis aktif. pelik jugak x trend

10/05/2018 10:36 AM

Rate